wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ma 11 tys. emerytury. "Dorabia" w Senacie..zapytacie skąd? z PO:)

a jak ;] w końc 90% Duńczyków czy jak ich tam to chyba inna wiara niż nasza lub ateiści, co to dla nich :) zresztą jak najwięcej kapitału trzeba z Polski wywieźć.... bo bo co nam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ma 11 tys. emerytury. "Dorabia" w Senacie..zapytacie skąd? z PO:)

:-].....no comment bo szkoda słów

ok 35zl za robocizne materialy drugie tyle/razem ok 70zl/

DZIEKI - A w jakim skladzie najtansze , lub najwieksze rabaty daja na materjaly ?

gondola wypas...moj pomysl? garnitur,limuzyna (mozecie podac orientacyjne ceny wynajmu?nie bede zakladal 2 tematu) kolacja swiece itp a pozniej noc w hotelu ...w pokoju tez swice i platki roz na podlodze +szampan truskawki (na stoliku nie na podlodze :P)prosze o wiecej pomyslow i z gory dziekuje za podane wyzej -kobieta za kolkiem hehehe dzieki za rade ;) ja nie z tych pozatym alkoholik ze mnie zaden i nie mam sie czym chwalic

Uwaga nagroda to guma kulka za 10groszy :D

500191584, robil mi, robil kilku moim znajomym, wszyscy szcesliwy i z pracy oraz wykonania a takze ceny......

Nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj. Sprawa jest na prawdę poważna.

zgadzam się w pełni z przedmówcą, a komentarze na tym forum pisze 99% ludzi którzy nie chodzą do Maxxa, albo słyszeli coś z opowieści, na prawdę, Łomża się zrobiła taka wymagająca że *** wie jak wam ludzie dogodzić, to źle, tam to też źle, osobiście każdy ma swoje upodobania, ale ja pierdole się cisnąć w jamie jak śledź w konserwie żeby się polansować na kanapie, bo parkietu tam w porównaniu z Maxxem to jak na lekarstwo, więc sami sobie odpowiedzcie na pytanie, czy idziecie się bawić? czy najebać totalnie i pomachać kajdanami na szyjach i złotymi zegarkami tatusiów, każdy wybiera to co mu pasuje, więc wszystkie powyższe komentarze są bez sensu i takie rozkminy na poziomie DNA !!!!

Pozdro dla kumatych

Szczerze polecam:
608438037 lub 602727879. Ja i moi znajomi byliśmy bardzo zadowoleni.

ja tam lubie reggae ale w łomży ciężko je znaleźć.

Polecam: East West Rockers, Jamal, Nefre, Indios Bravos

Czy zastanawialiscie sie ile ludzi ma kompleks swoich stop? Skarpet? Butow? Czy uwazacie za normalne to ze ktos przychodzi po ciezkim dniu np. z pracy gdzie byl caly czas w butach i w domu wklada kapcie nie myjac nog ani nie zmieniajac skarpet?

Ludzie ukrywaja swoje stopy bo im brzydko pachną,i sie tego wstydza. To nie jest normalne i nie powinno byc tak.
Dlaczego ludzie wstydza sie tez swojej bielizny, skarpet? Czemu jest to temat tabu i czemu nikt tego nie porusza? Dlaczego ludzie tak postepuja?

Sa tez tacy co nie nosza skarpet a wkladaja buty i w nich chodza, sa tez tacy co nie umieja czyscic stop i sie ich wstydza.

Czekam na opinie.

Francuzi często chodzą w butach bez skarpet,
co do innych narodowości, nie miałem okazji się przyjrzeć.

Co do mycia nóg - może ludzie wierzą w powiedzonka:

- Mycie nóg, to twój wróg.

- Częste mycie skraca życie.

Nawiasem pisząc, słyszałem taką opowieść:

Pewien Czukcza, wielki pisarz, poeta, czy też jakiś inny ich bohater narodowy,
został zaproszony do Moskwy na uroczystości jemu poświęcone.
Zamieszkał w najlepszym stołecznym hotelu, gdzie pierwszy raz w życiu wziął kąpiel, po czym zmarł.

Nie zaszkodzi więc trochę ostrożności. (Żartuję).

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Polecam W. Sokołowskiego - zakład Edwal w Konarzycach. Otwarty na propozycje, pokazuje gotowe realizacje na wzór, potrafi doradzić. W zeszłym roku kupiliśmy mieszkanie - robiliśmy przedpokój i kuchnię na zamówienie. Kuchnię sam zaprojektował, po moich sugestiach naniósł poprawki i jestem bardzo zadowolona. Co do przedpokoju, to projekt całkowicie pochodził ode mnie, ale wyszło rewelacyjnie - wykonanie, szczegóły i ogólne wrażenie. Facet się nie wymądrza, tylko słucha klienta. Mamy w planie budowę domu i na pewno nie wezmę innego stolarza. Polecam. Aha - cena porównywalna z innymi zakładami. Wszystko zależy od projekty i użytych materiałów.

zgwałć ją analnie na pewno się jej spodoba i zapamięta Cie na wieki

debila szuka debila

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org