czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pamietacie jak ktorys z naczelnych POforumowych troli pisał o bombie w lokalu wy

Nie rozumiem -ten pies przeciez zaginal w okolicach Starej Lomzy?a kreci sie przy bloku?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pamietacie jak ktorys z naczelnych POforumowych troli pisał o bombie w lokalu wy

znam jedną dietę cud.
chcecie wiedzieć?
mozna jesc kiedy tylko sie chce, ile sie chce oraz co sie chce...

a jak sie schudnie to bedzie prawdziwy cud :) hehe

Re: pamietacie jak ktorys z naczelnych POforumowych troli pisał o bombie w lokalu wy

W 100% zgadzam sie z autorka tematu, poniewaz tez zawsze korzystam z uslug Kodak Express Dmowskiego i szczerze polecam!

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Tak jak pisze wczesniej Łomzyniak troszke "przechadzaly " laser bardzo nie lubi odciskow palcow na plycie .
Gdzie zaniesc.........hm napisze Ci tak jesli masz znajomego elektronika popros go o identyfikacje lasera a sama wymiana nie jest trudna .Pisze tak bo oczywiscie przy teraz obowiazujacych cenach wymiana lasera w serwisie jest po prostu nieoplacalna ,chyba ze jest to kino domowe .Jesli natomiast zdecydujesz sie na kupno nowego to szukaj czegos opartego na ostatnim wymienionym laserze ktory praktycznie jest najlepszy z calej trojcy :)
Podpowiem ze Manta Korr bardzo czesto go stosowala choc moim zdaniem lepszy Korr (ma lepszy zasilacz w mancie czasami powodowal mase zaklocen .)Z firmowych to Lg .od Samsunga to raczej daleko :)
Ps wiecej nie bede pisal bo wyda sie gdzie pracowalem :)
pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org