poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy zasługują na więcej niż na rządy PiS!

jasiu a czego oni beda tam szukac??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy zasługują na więcej niż na rządy PiS!

debili, którzy pytają o adres huba na publicznym forum, a także debili, którzy po przeczytaniu na taki hub wejdą

dziku dziku... które to juz podejscie do autoreklamy? juz chyba straciles rachube

Ja na tą sondę patrzę tak troszkę z przymrurzeniem oka...:)

Dobrze, ze chociaz nie ja pierwszy jak widze, sie zastanawiam ilu jeszcze kretynow zada to pytanie na forum. Moze faktycznie trzeba az nalotu policji zeby do ******** idiotow dotarlo. Pozniej znow bedzie placz, ze policja po domach chodzi. Powinni wylaczyc ten hub w pizdu, bo tylko problemow narobia ludziom, skoro maja uzytkownikow matolow.

"orjentuje" hahahaha pisze się orientuje

również polecam Porede, co do cen to w łomży jest minimalna różnica między poszczególnymi kancelariami, moja sprawa kosztowała 1500pln i rozpiętość w Łomży wynosiła +- 50pln, nie wiem jak poza granicami miasta np: Zambrów, Ostrołęka itp.

madziusmadzius było "porządnych" i chodzi głównie o to, że nie wpuszczaja poniżej 18lat.

OjciecR tak myślisz więc buduj a zobaczymy czy dojdzie do otwarcia ;) już raz próbowali budować.

HokusPokus jeziorko nie ma nic do porządnej dyskoteki. Moi znajomi wolą jeżdzić do Eufori, Ibizy, Atlanty, Jaświły kiedyś X i jakoś nikt na transport nie narzekał.

"Widzę że następny dzieciak myśli że w Łomży rządzi jakaś mafia" czy ja gdzieś tak napisałem to przestań pisać głupoty.

Pogadać sobie możesz, a ja nie mam zamiaru wam nic uświadamiać, opowiadać itp bo widać, że gówno wiecie i tak powinno być.
koniec dyskusji z mojej strony.

ty ja nie wiem

flatmoo mówiłeś że mozesz pomoc w organizacji to moze bysmy cos zrobili w tym kieunku. Jeszcze taki pomysl do glowy mi przyszedl zeby porozmawiac z prezesem UKS JEDYNKI czy by nie chcial zorganizowac sekcji meskiej tez pod ta sama nazwa.

W okolicach Lomzy jest wieke pieknych miejsc np.za Jeziorkiem nad rzeczka Lojewek.

aaaa... Tam ktoś się za głowe trzymał.. ale tak to chyba nic groźniejszczego się niestało. Tylko tej pani w seicento co siedziała z tyłu(?) coś groźniejszego(?) sie stać mogło.

Kluby to na pewno otwarte

apropo psp. ma ktoś może na sprzedanie PSP FAT???? w dobrym stanie i za rozsądną cenę?????

Wracamy do gry ! :)

Moim zdaniem to nic ciekawego zeby d..... miala rece to by lepiej zrobila.

polecam leroy merlin w bialym. naprawde tanio mozna kupić.

Prowokator,
dajcie już na luz.
Ludzie nie mogą tak mysleć bo neurony by tego nie wytrzymały....

"Kto staje się idiotą, zrzuca z siebie ciężar myślenia"

Pewności nigdy nie mamy ,ale myślałam że na małacha 6 będziek ok i się rozczarowałam więcej tam nie kupie , i wole kupywać w sprawdzonych miejscach a nie w nowych

wykupic sobie konto na rapidzie i sciagac z warezow

łącze 2Mb
mam konto na miacho, PS, PB
odezwij się na youngbloodz(at)o2.pl

jest na to metoda: przed wydaniem reszty nie wkladasz banknotu do kasy tylko kladziesz na oczach i wydajesz reszte.dopiero po wydaniu reszty klient ja zabiera i wkladasz banknot do kasy.
zaszedłem kiedyś wrzucic totolotka i akurat natknalem się na taką sytuację, akurat mijałem się z jakas babka w drzwiach podchodze do lady a sprzedawczyni dopiero sie skumala że ją babka oszukała.wybiegła ale nie miała już kogo szukać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org