Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS zapewni... |
ja wiem kto ma do sprzedania z ostatnich lat produkcji. ładny stan!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS zapewni... |
Będzisz zainteresowany to podam ci stronę www i możemy się umówić na jazdy próbne
|
|
takie samo centrum jest w sosnowcu siec plaza, polecam ....naprawde warto
|
|
sawana na browarnej?na maria
|
|
facet robil u mnie dom, tzn rodzicom, dach elewacje , kuchnia, lazienk, wszystko generalny, i pau innym znajomym cynk 791084331
|
|
yyy czesci cen nie znam bo sie nie psuje spala ze 12-13 litrow paliwa(rekompensata za niepsucie) nie stuka nie puka i moge nia jechac chocby na antarktyde wiem ze mnie nie zawiedzie :)
|
|
przykro mi jednak mnie nie bedzie PRACUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!DO DUPSKA... zle juz zazdroszcze tym ktorzy ida
|
|
na jeziorko w sam raz dla tunera tez ze dwa lata temu hahahah
|
|
To z czym on będzie lepszy od pozostałych , jak od tego samego producenta?
|
|
w Łomży który umię dobrze zrobić drenaż limfatyczny . Możecie kogoś polecić?
|
|
ja nie czaje czy mogłby ktos napisac konkretnie co po kolei sie dzieje u psychiatry i u psychologa? Agnieszkasl- czy moge napisac do ciebie na meila jak bedziesz miała materialy jakies i czy bys mi je ewentualnie przesłala?
|
|
JA umiem ale nie zrobie bo za bardzo jestem leniwy heheheh
|
|
jestem posiadaczem takiego autka. Jest to ostatni wypust, wszystko 'na polonezie'. Jak kupowałem fiata w 1999 miał oryginalnie nakręcone 29 tys.Przy zakupie koniecznie trzeba sprawdzić stan tylnego mostu oraz skrzynki biegów. Sam robiłem przy tym samochodzie prawie wszystko. Strasznie uporczywy samochód jeżeli chodzi o naprawy. Jak nie to to tamto. Ostatnio włożyłem w niego 1600zł, o dziwo przy ciepłym silniku zapala dosłownie na dotyk, nie jedene zagraniczne auto może się schować. Zeby zrobić z tego autka klasyka trzeba włożyć parę tysięcy.
|
|
sory "Bywam Niegrzeczny",ale jeśli nie odróżniasz niedowierzania od sarkazmu,to już nie mój problem,a na oględziny mam ciut za daleko. Pozdro i niskich nasypów...
|
|
na stronie jaką podał ptysiu znazłem coś takiego http://www.clublomza.fora.pl/nasze-auta,12/zlomek,549.html#6957 fiat wyglada neizle chodz ja bym co nie co zrobił po swojemu np. rejestracja wrócila by na swoje miejsce
|
|
gdzie tam on klasyk...
|
|
z tym bezpieczenstwem bmw e36 to nie jest tak do konca... http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=1496e16d-a685-45ea-b552-a8907c6f1c12 http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=1496e16d-a685-45ea-b552-a8907c6f1c12&t=1&sel=0e75922f-9641-4eb4-8ab7-61b9c24ac447&media=flash http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx
|
|
ja cie wymasuje malenka jak chcesz :)
|
|
witam, renault i iveco omijaj daleko tak mówią kierowcy tych ciężarówek, mercedes scania ewentualnie man , najlepiej skoczyć do niemiec do komisu przy A2 tam jest wszystko i wybrać coś ciekawego
|
|
jesteście żałośni...
|
|
Prawdopodobnie na ul. Sadowej jest Pani masażystka (nie pamietam nazwiska) bliżej ul. Dwornej. Zajdź zapytaj. Pozdrawiam
|
|
futrobiale, mowisz wiocha z Łomży to jedz np. do Poznania i wtedy zobaczysz co to jest wiocha jezeli chodzi o body kit aut.........
|
|
Witam, hmmmm , wyluzuj nie możesz patrzeć nie patrz , nie lubisz arafatek nie noś , nie lubisz spodni szerokich nie kupuj , po co te narzekanie sam wojny nie wywołasz, wszyscy z nas kiedyś dorastali, dorastają , lub będą dorastać i większość chce być modnie ubrany lub należeć do jakiejś subkultury , "za moich czasów" jedni należeli do skinów inni do panków a jeszcze inni do raperów czy metali i wszyscy mieli swoją modę , w obecnych czasach bardzo modna wśród młodzieży zrobiła się subkultura EMO , zwróć uwagę jak oni się ubierają,nie przejmuj sie minie skini tez krzyczeli ze są , byli i bedą . czy jest w łomzy choć jeden skin ?????? a to ze ktoś nosi ubranie z barwami innego państwa ,dobrze, przecież jesteśmy w Unii europejskiej powinniśmy się integrować i nie martw sie dzięki takim konserwatystom jak Ty nasza kultura nie zaginie ;)
|
|
Kobiety są jak miejsca parkingowe. Najlepsze zajęte, reszta dla inwalidów. Jarek
|
|
Czy watek ten jest tak mało ważny, a argumenty wyczerpane ? Myślę że dyskusja, szczególnie z racji kryzysu powinna być kontynuowana. Donald w poprzednim poście chyba minął się z powołaniem, powinien zostać politykiem, który wypowiada się w sprawach co do których nie zadał sobie trudu, aby z informacjami sie zapoznać. Zgodnie z taką zasadą niecelowa jest modernizacja czegokolwiek gdziekolwiek.
|
|
Ja mogę polecić Gabinet kosmetyczny Pani Magdy na Kazańskiej - tam gdzie jest studio fryzur MM. Robiłam tam sobie żele na Sylwestra i jestem bardzo zadowolona, minęło już 3 tygodnie paznokcie się dalej ładnie trzymają. Ogólnie zapłaciłam chyba 80zł za french z ozdóbkami. W salonie Trendy robiłam sobie akryle około roku temu. Trzymały się około miesiąca, ale niepodobało mi się to, że wyszły straszne łopaty, musiałam w domu je przypiłować, bo miałam łopaty :) I było ponad 100zł :) Tak jak na sobie testowałam, to rzeczywiście żele są cieńsze i wytrzymalsze.
|
|
"Autor: Ja jak Ja (---.elomza.pl) Data: 19-01-09 21:21 raczej nie narzekaja czy nie narzekaja? z tego co wiem narzekaja, znam nawet jednego osobiscie........." nie no czasami się na pewno zdarzy jakaś usterka... to nie W190... inną znaną przypadłością są wybijające się szybko tuleje wahaczy w tylnym zawieszeniu, ale bardzo łatwo to wyeliminować stosując tuleje od Opla Omegi lub Audi A4... na pewno Nu II nie jest gorsza od Vectry B ani od Primery, a zapewne będzie młodsza i lepiej wyposażona (topowe modele CDX miały w opcji skórzaną tapicerkę i klimatronik), z Polskiego salonu, łatwiej o bezwypadkową za takie same pieniądze... Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |