sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS zapewni...

ja wiem kto ma do sprzedania z ostatnich lat produkcji. ładny stan!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS zapewni...

Będzisz zainteresowany to podam ci stronę www i możemy się umówić na jazdy próbne

takie samo centrum jest w sosnowcu siec plaza, polecam ....naprawde warto

sawana na browarnej?na maria

facet robil u mnie dom, tzn rodzicom, dach elewacje , kuchnia, lazienk, wszystko generalny, i pau innym znajomym cynk 791084331

yyy czesci cen nie znam bo sie nie psuje spala ze 12-13 litrow paliwa(rekompensata za niepsucie) nie stuka nie puka i moge nia jechac chocby na antarktyde wiem ze mnie nie zawiedzie :)

przykro mi jednak mnie nie bedzie PRACUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!DO DUPSKA... zle juz zazdroszcze tym ktorzy ida

na jeziorko w sam raz dla tunera tez ze dwa lata temu hahahah

To z czym on będzie lepszy od pozostałych , jak od tego samego producenta?

w Łomży który umię dobrze zrobić drenaż limfatyczny . Możecie kogoś polecić?

ja nie czaje czy mogłby ktos napisac konkretnie co po kolei sie dzieje u psychiatry i u psychologa?

Agnieszkasl- czy moge napisac do ciebie na meila jak bedziesz miała materialy jakies i czy bys mi je ewentualnie przesłala?

JA umiem ale nie zrobie bo za bardzo jestem leniwy heheheh

jestem posiadaczem takiego autka. Jest to ostatni wypust, wszystko 'na polonezie'. Jak kupowałem fiata w 1999 miał oryginalnie nakręcone 29 tys.Przy zakupie koniecznie trzeba sprawdzić stan tylnego mostu oraz skrzynki biegów. Sam robiłem przy tym samochodzie prawie wszystko. Strasznie uporczywy samochód jeżeli chodzi o naprawy. Jak nie to to tamto. Ostatnio włożyłem w niego 1600zł, o dziwo przy ciepłym silniku zapala dosłownie na dotyk, nie jedene zagraniczne auto może się schować. Zeby zrobić z tego autka klasyka trzeba włożyć parę tysięcy.

sory "Bywam Niegrzeczny",ale jeśli nie odróżniasz niedowierzania od sarkazmu,to już nie mój problem,a na oględziny mam ciut za daleko.
Pozdro i niskich nasypów...

na stronie jaką podał ptysiu znazłem coś takiego
http://www.clublomza.fora.pl/nasze-auta,12/zlomek,549.html#6957
fiat wyglada neizle chodz ja bym co nie co zrobił po swojemu np. rejestracja wrócila by na swoje miejsce

gdzie tam on klasyk...

z tym bezpieczenstwem bmw e36 to nie jest tak do konca...

http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=1496e16d-a685-45ea-b552-a8907c6f1c12

http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=1496e16d-a685-45ea-b552-a8907c6f1c12&t=1&sel=0e75922f-9641-4eb4-8ab7-61b9c24ac447&media=flash

http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx

ja cie wymasuje malenka jak chcesz :)

witam, renault i iveco omijaj daleko tak mówią kierowcy tych ciężarówek, mercedes scania ewentualnie man , najlepiej skoczyć do niemiec do komisu przy A2 tam jest wszystko i wybrać coś ciekawego

jesteście żałośni...

Prawdopodobnie na ul. Sadowej jest Pani masażystka (nie pamietam nazwiska) bliżej ul. Dwornej. Zajdź zapytaj.

Pozdrawiam

futrobiale, mowisz wiocha z Łomży to jedz np. do Poznania i wtedy zobaczysz co to jest wiocha jezeli chodzi o body kit aut.........

Witam, hmmmm , wyluzuj nie możesz patrzeć nie patrz , nie lubisz arafatek nie noś , nie lubisz spodni szerokich nie kupuj , po co te narzekanie sam wojny nie wywołasz, wszyscy z nas kiedyś dorastali, dorastają , lub będą
dorastać i większość chce być modnie ubrany lub
należeć do jakiejś subkultury , "za moich czasów" jedni należeli do skinów inni do panków a jeszcze inni do raperów czy metali i wszyscy mieli swoją modę , w obecnych czasach bardzo modna wśród młodzieży zrobiła się subkultura EMO , zwróć uwagę jak oni się ubierają,nie przejmuj sie minie
skini tez krzyczeli ze są , byli i bedą . czy jest w łomzy choć jeden skin ??????
a to ze ktoś nosi ubranie z barwami innego państwa ,dobrze, przecież jesteśmy w Unii europejskiej powinniśmy się integrować i nie martw sie dzięki takim konserwatystom jak Ty nasza kultura nie zaginie ;)

Kobiety są jak miejsca parkingowe. Najlepsze zajęte, reszta dla inwalidów.

Jarek

Czy watek ten jest tak mało ważny, a argumenty wyczerpane ?
Myślę że dyskusja, szczególnie z racji kryzysu powinna być kontynuowana.
Donald w poprzednim poście chyba minął się z powołaniem, powinien zostać politykiem, który wypowiada się w sprawach co do których nie zadał sobie trudu, aby z informacjami sie zapoznać. Zgodnie z taką zasadą niecelowa jest modernizacja czegokolwiek gdziekolwiek.

Ja mogę polecić Gabinet kosmetyczny Pani Magdy na Kazańskiej - tam gdzie jest studio fryzur MM. Robiłam tam sobie żele na Sylwestra i jestem bardzo zadowolona, minęło już 3 tygodnie paznokcie się dalej ładnie trzymają.
Ogólnie zapłaciłam chyba 80zł za french z ozdóbkami.
W salonie Trendy robiłam sobie akryle około roku temu. Trzymały się około miesiąca, ale niepodobało mi się to, że wyszły straszne łopaty, musiałam w domu je przypiłować, bo miałam łopaty :) I było ponad 100zł :)
Tak jak na sobie testowałam, to rzeczywiście żele są cieńsze i wytrzymalsze.

"Autor: Ja jak Ja (---.elomza.pl)
Data: 19-01-09 21:21

raczej nie narzekaja czy nie narzekaja? z tego co wiem narzekaja, znam nawet jednego osobiscie........."

nie no czasami się na pewno zdarzy jakaś usterka... to nie W190...
inną znaną przypadłością są wybijające się szybko tuleje wahaczy w tylnym zawieszeniu, ale bardzo łatwo to wyeliminować stosując tuleje od Opla Omegi lub Audi A4...

na pewno Nu II nie jest gorsza od Vectry B ani od Primery, a zapewne będzie młodsza i lepiej wyposażona (topowe modele CDX miały w opcji skórzaną tapicerkę i klimatronik), z Polskiego salonu, łatwiej o bezwypadkową za takie same pieniądze...

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org