Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński nie wytrzymuje ciśnienia |
a masz te nagranie żeby obejrzeć?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński nie wytrzymuje ciśnienia |
Czy nikt z państwa nie jeździ di irlandi
|
|
Exterminq z tym różnie jest. Znam osoby co przeszły cała rekrutacje w ciagu półtora miesiaca i osoby u których to trwało prawie pół rok. Wickedqueen jak poszły testy?
|
|
Robert dostałam od Ciebie maila thx :* Toruniak jutro Ci przesle bo dzis nie zdarze
|
|
Skoro masz nagranie i sytuacja jest taka a nie inna, czemu poprostu nie pójdziesz z tym na komendę, tylko piszesz to tutaj, możesz mieć kłopoty, jeśli to co napisałeś jest nieprawdą, internet Cię nie ukryje.
|
|
ktos_wielki Popieram jesli rzeczywiście masz te nagranie to poprostu bingo !!!
|
|
witam. mam ochote przejechać sie w sobote 24.01.2009 na casting kierowcow do piły. Podaje link na namiary firmy http://www.pracuj.pl/oferty/1385645.html. Będe jechał ze swoim szwagrem moge zabrać ze sobą jeszcze 3 osoby. osoby zainteresowane zapraszam. dostepny jestem pod telefonem 503 042 741 - Andrzej. pozdrawiam
|
|
naglosnij sprawe
|
|
E no dobrze zrobiłeś :D
|
|
nie zale sie ale chce zeby kazdy mial swiadomosc tego ze takie rzeczy nie moga miec miejsca. Problem moge miec jesli zrobie afere i nie potrzebnie komus sie dostanie po dupie. A mi zalezy ejdynie na Pewnym Pan ktory naduzywa soich kompetencji wobec innych . ________ Malachit
|
|
Juz jeden piechota chodzil co tak skakal policji 2 tygodnie potem jz prawka nie mial. a tu nei oto chodzi tylko o zachowanie podczas pelnionej sluzby
|
|
mam pytanie czy w rysiu robia dobrze samochody ? naprawa itd ile kasuja prsze o opinie
|
|
Jezdze do nich od 7 lat i zawsze solidnie podchodza do sprawy . polecam w 100 %
|
|
ja chce zrobić karaoke na takim dużym TV i dźwięk to mi bez różnicy bo i tak pod lapa zestaw 5,1 chce podpiąć. czyli lepiej w S-video - chinch zainwestować, chyba że chcę mieć dobrą jakość to w HDMI. dobrze rozumuję??
|
|
Ciekawa rozmowa między konsultantem i klientem telefonii stacjonarnej ;-) Ja się uśmiałem :-) Polecam dziś na poprawę humoru ;-) netia rozmowa z klientem
|
|
hahaha dobry koles;)
|
|
Zastanawia mnie tylko jedno.... czy to ściema, czy nie. W komentarzach na youtube ludzie piszę, że niby nawet dzwonili pod ten nr i że niby nie ściema :-) Ale nawet jeśli ściema to się uśmiałem :-)
|
|
Kazdy silnik nowej generacji lubi olej! Kazy producent podaje normy jego spalania i nie jest to dziwne ze go polyka! Turbiny tak samo, padaly, padaja i beda padac, ale to juz z regoly wina uzytkownikow, prawda jest taka ze wiekszosc spoleczenstwa nadal nie wie jak prawidlowo uzytkowac takie auta, baa nie tylko doladowane!! Ja z czystym sumieniem moge polecic kazdego Japonca, auta sa praktycznie bezawaryjne, nalezy w pore wymieniac plyny, swiece, przewody i filtry a auto nie zawiedzie! Opel, slabe zawieszenia i czesto padajace czujniki. Ford dla mnei generalnie lipa, z jakim sie nie spotkalem w swoim zyciu z takim bly problemy! Mialem wiele innych marek aut ale w sumie bezawaryjne byly Toyota i Honda!
|
|
ja taam serwisoje swoje 2 auta niema poprawek czy tez ze zrobia jedno a zepsuja 2 unich nigdy tak sie nie dzieje duza maja specjalistow elektronik robi elktronikie spec od disla zajmuje sie dieslem polecam i prowadza ci monitorig co kiedy wymienione jaki stan licznika byl przy remoncie polecam
|
|
dzieki a wszyskie treningi w szkole 5 sa i ile trening srednio trwa
|
|
to samo co Ja jak Ja chciałem napisac.
|
|
jeju gość ma VOIP :)
|
|
Bywam Niegrzeczny naprawde jesteś ..... nie miły nie pomyslałeś że ktoś naprawde ma jakis problem? smutne to że ludzie żartują czasem nie na miejscu
|
|
Sane One tak trzymaj:) życzę powodzenia w zalezieniu drugiej połowki życie nie polega tylko na miłych słowkach zgadzam sie z Tobą ludzie są inne strony do nawiązywania kontaktow kto szuka ten znajdzie , a może obok Ciebie jest ta jedyna:)))
|
|
Najlepiej to w łeb sie puknij w daj zyc!!!!!!!!!!!!!
|
|
raczej nie narzekaja czy nie narzekaja? z tego co wiem narzekaja, znam nawet jednego osobiscie.........
|
|
Jest to sprawdzona informacja?? Bo jak pójdę tam w sobotę i nie będzie otwarty to Cię uduszę ;P
|
|
Dla mnie tak naprawdę nie ma żadnej różnicy... Żele są troszkę cieńsze. Wszystko zależy jak Ci zrobią i czy chcesz na tipsie, czy formie czy z kieszonką. Tutaj chodzi o estetykę wykonania. Gdzie ładnie robią, to salon Trendy, ale troszkę Cię to kosztować będzie i w salonie przy tym małym ryneczku na Legionów - jak się nie mylę, ewentualnie jakieś dziewczyny co robią u klientek w domu, to wtedy taniej masz. Powodzenia i życzę trafnego wyboru :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |