sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński nie wytrzymuje ciśnienia

a masz te nagranie żeby obejrzeć?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński nie wytrzymuje ciśnienia

Czy nikt z państwa nie jeździ di irlandi

Exterminq z tym różnie jest. Znam osoby co przeszły cała rekrutacje w ciagu półtora miesiaca i osoby u których to trwało prawie pół rok.
Wickedqueen jak poszły testy?

Robert dostałam od Ciebie maila thx :* Toruniak jutro Ci przesle bo dzis nie zdarze

Skoro masz nagranie i sytuacja jest taka a nie inna, czemu poprostu nie pójdziesz z tym na komendę, tylko piszesz to tutaj, możesz mieć kłopoty, jeśli to co napisałeś jest nieprawdą, internet Cię nie ukryje.

ktos_wielki
Popieram jesli rzeczywiście masz te nagranie to poprostu bingo !!!

witam. mam ochote przejechać sie w sobote 24.01.2009 na casting kierowcow do piły. Podaje link na namiary firmy http://www.pracuj.pl/oferty/1385645.html. Będe jechał ze swoim szwagrem moge zabrać ze sobą jeszcze 3 osoby. osoby zainteresowane zapraszam. dostepny jestem pod telefonem 503 042 741 - Andrzej. pozdrawiam

naglosnij sprawe

E no dobrze zrobiłeś :D

nie zale sie ale chce zeby kazdy mial swiadomosc tego ze takie rzeczy nie moga miec miejsca.

Problem moge miec jesli zrobie afere i nie potrzebnie komus sie dostanie po dupie. A mi zalezy ejdynie na Pewnym Pan ktory naduzywa soich kompetencji wobec innych .

________
Malachit

Juz jeden piechota chodzil co tak skakal policji 2 tygodnie potem jz prawka nie mial. a tu nei oto chodzi tylko o zachowanie podczas pelnionej sluzby

mam pytanie czy w rysiu robia dobrze samochody ? naprawa itd ile kasuja prsze o opinie

Jezdze do nich od 7 lat i zawsze solidnie podchodza do sprawy .
polecam w 100 %

ja chce zrobić karaoke na takim dużym TV i dźwięk to mi bez różnicy bo i tak pod lapa zestaw 5,1 chce podpiąć.
czyli lepiej w S-video - chinch zainwestować, chyba że chcę mieć dobrą jakość to w HDMI. dobrze rozumuję??

Ciekawa rozmowa między konsultantem i klientem telefonii stacjonarnej ;-) Ja się uśmiałem :-) Polecam dziś na poprawę humoru ;-)

netia rozmowa z klientem

hahaha dobry koles;)

Zastanawia mnie tylko jedno.... czy to ściema, czy nie. W komentarzach na youtube ludzie piszę, że niby nawet dzwonili pod ten nr i że niby nie ściema :-)

Ale nawet jeśli ściema to się uśmiałem :-)

Kazdy silnik nowej generacji lubi olej! Kazy producent podaje normy jego spalania i nie jest to dziwne ze go polyka! Turbiny tak samo, padaly, padaja i beda padac, ale to juz z regoly wina uzytkownikow, prawda jest taka ze wiekszosc spoleczenstwa nadal nie wie jak prawidlowo uzytkowac takie auta, baa nie tylko doladowane!! Ja z czystym sumieniem moge polecic kazdego Japonca, auta sa praktycznie bezawaryjne, nalezy w pore wymieniac plyny, swiece, przewody i filtry a auto nie zawiedzie! Opel, slabe zawieszenia i czesto padajace czujniki. Ford dla mnei generalnie lipa, z jakim sie nie spotkalem w swoim zyciu z takim bly problemy! Mialem wiele innych marek aut ale w sumie bezawaryjne byly Toyota i Honda!

ja taam serwisoje swoje 2 auta niema poprawek czy tez ze zrobia jedno a zepsuja 2 unich nigdy tak sie nie dzieje duza maja specjalistow elektronik robi elktronikie spec od disla zajmuje sie dieslem polecam i prowadza ci monitorig co kiedy wymienione jaki stan licznika byl przy remoncie polecam

dzieki a wszyskie treningi w szkole 5 sa i ile trening srednio trwa

to samo co Ja jak Ja chciałem napisac.

jeju gość ma VOIP :)

Bywam Niegrzeczny naprawde jesteś ..... nie miły nie pomyslałeś że ktoś naprawde ma jakis problem?
smutne to że ludzie żartują czasem nie na miejscu

Sane One tak trzymaj:)
życzę powodzenia w zalezieniu drugiej połowki
życie nie polega tylko na miłych słowkach zgadzam sie z Tobą
ludzie są inne strony do nawiązywania kontaktow

kto szuka ten znajdzie , a może obok Ciebie jest ta jedyna:)))

Najlepiej to w łeb sie puknij w daj zyc!!!!!!!!!!!!!

raczej nie narzekaja czy nie narzekaja? z tego co wiem narzekaja, znam nawet jednego osobiscie.........

Jest to sprawdzona informacja?? Bo jak pójdę tam w sobotę i nie będzie otwarty to Cię uduszę ;P

Dla mnie tak naprawdę nie ma żadnej różnicy... Żele są troszkę cieńsze. Wszystko zależy jak Ci zrobią i czy chcesz na tipsie, czy formie czy z kieszonką. Tutaj chodzi o estetykę wykonania. Gdzie ładnie robią, to salon Trendy, ale troszkę Cię to kosztować będzie i w salonie przy tym małym ryneczku na Legionów - jak się nie mylę, ewentualnie jakieś dziewczyny co robią u klientek w domu, to wtedy taniej masz. Powodzenia i życzę trafnego wyboru :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org