Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obejrzyj |
Gdzie w Łomży szukać możliwości odbycia praktyki zawodowej w trakcie nauki w technikum/liceum hotelarstwa? Nie chodzi mi o wymienianie tego rodzaju instytucji i ich lokalizacji w Łomży, bo je znam. Może wiecie, gdzie poszukują zdolnej młodzieży i chętnie przyjmą w okresie wakacyjnym ? Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obejrzyj |
Witam!Mam pytanko a mianowicie orientuje się ktoś może czy w woj.śląskim lub opolskim są prowadzone kursy przygotowawcze do testów sprawnościowych(chciałbym sobie poćwiczyć).Szukałem na internecie ale nie umiem znależć a wiem że są prowadzone takie kursy,słyszałem kiedyś w radiu reklamę.Acha i jeszcze jedno rok temu miałem zabieg laparoskopowy na przepuklinę pachwinową,czy nie dyskwalifikuje mnie to na początku moich starań zostania policjantem?
|
|
Re: obejrzyj |
Podważających sens? To kwestia logiki. Kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt osób w tygodniu jest ciężko wyjechać z Łomży autobusem do wawy to powód żeby wydawać dziesiątki milionów złotych na remont torów, zakup szynobusów i dofinansowywać to później bo z biletów jest nierealne aby utrzymać tą całą infrastrukturę? To są mrzonki, nic więcej. Nikt poważny w tym regionie nawet nie wspomina o tym crazy "problemie" kolei w Łomży. Bo to jest ekonomiczne sf. Gdyby miasto nasze leżało przy jakiejś trasie kolejowej, to by pociąg się zatrzymał raz na pół dnia, ale niestety Łomża leży na uboczu infrastruktury kolejowej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |