niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Publicyści, dziennikarze, intelektualiści, ekonomiści ostrzegają przed PiS

Naturalnie zycze powodzenia i odnalezienia zguby, chociaz w Naszym kraju to jest dosc trudne. Nawet jak ktos go znajdzie to predzej sprawdzi czy nie zostalo jeszcze cos wartosciowego i rzuci w krzaki, bo po co brac problem na glowe.
Sam dwa razy zgubilem portfel. Ten sam :D
Pierwszy raz na lotnisku w Anglii, niestety dopiero w Wa-wie zauwazylem jego brak. Pomogl email do biura rzeczy znalezionych do wladz lotniska Luton, podejrzewalem ze w takim miejscu to ktos na pewno go znalazl i oddal wlasnie tam. Faktycznie, gdy lecialem ponownie portfel na mnie czekal, dodam ze nic nie zginelo, nawet pieniadze.
Kolejny raz, ten sam portfel zgubilem w londynskim autobusie. Poniewaz byl piatkowy wieczor, a autobus byl pelen nastolatkow spisalem go juz na straty.
Szkoda tylko bo prawko, dowod, karta do bankomatu itp.
Wyslalem kolejnego emaila do biura rzeczy znalezionych wlasciwego dla srodkow transportu no i po tygodniu otrzymalem odpowiedz. Zdziwieniu mojemu nie bylo konca, gdy odebralem portfel i kolejny raz niczego nie brakowalo, rowniez pieniedzy. Duzo ich nie bylo ale na pare piw zawsze ktos mogl przygarnac.
Moral z tego taki, ze juz nie nosze dokumentow przy sobie i ciesze sie ze trafilem na szczesliwego znalazce.
Czego i Tobie zycze ....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Publicyści, dziennikarze, intelektualiści, ekonomiści ostrzegają przed PiS

Ty też właśnie się popisałaś kulturą osobistą..
Nie miałaś na myśli wagi tylko kulturę tak?-to przeczytaj swoje wypowiedzi które tu pisałaś.Używałaś m.in. słów : tłuste dupska,wylewające się bebechy,poczwary,grubasy..itp Więc dalej się upieraj że nie miałaś na myśli wagi tylko kulturę osobistą..
Jak to wszystko przeczytałam to niestety nie mogłam pozostać obojętną..I to ty jesteś zawistną świnią i to tobie brakuje kultury!

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org