poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Z pomocą PKW szykują wyborczy „zamach stanu”?

coś Ci się chłopie pomyliło , bo Ci bracia Danielewscy to może tam pracują , bo właścicielem tego zakładu jest Pan Domurat . Zakład rzeczywiście ok.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Z pomocą PKW szykują wyborczy „zamach stanu”?

jak dla mnie to dziewczyny zarabiaja maja sklepy radzą sobie , a każdy ma prawo do marży jakiej chce czy to spożywczy czy odzieżowy tylko pozazdrościć im zaradności i tylko tego niczego więcej pa!!!

xxxANGELxxx

A ta koleżanka profesjonalistka czy początkująca? Może jakieś namiary na koleżankę skoro tak ją chwalisz?

wtorek taśmy nie używa, od razu pudrem zasypuje :)))

W piątek.
P.B.

Słuchaj jesli wybierasz sie na Słowacje to kupuj tylko i wyłacznie korony i wszystkich innych można stracic, wiem napewno ze są na w Kantorze na Dlugiej tym co łaćzy sie z biedronką

Nie chciało się nosić teczki, będzie się nosić pałeczki:)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

pracuje sciana zawsze jakos pamietam tych najgorszych.

To już lepiej idź do rzeźnika!

Odpowiedziałam jej że nadawał bym się na dowódce no wiec wtedy ona pytania typu czemu a po co a jeśli będą się sprzeciwiać nie zgadzać z moim zdaniem no i musisz składać zdania bo wiesz że od niej wiele zależy,pytania co mnie stresuje czy ufam ludziom odpowiedziałem że swoim bliskim przyjaciołom rodzinie bo wiadomo jacy ludzie są zawistni w tych czasach:)Test pisałem tylko ja i pewna dziewczyna nasza Pani przez cały test bawiła się telefonem pisała smsy wciąż ktoś dzwonił wychodziła wchodziła jadła nad Tobą jabłko hehe z równowagi mnie nie wyprowadziła ale to było dobre:)

są jeszcze wolne miejsca!!! u Błachnia 450 złod pary i swoje drewno do kominka trzeba przyniesc.

Czy ja wiem? Mam wrażenie, że jednak nie będą zdelegalizowane. Po pierwsze to nie takie proste, a po drugie część osób w Rządzie zastanawia się czy jest delegalizować dopalacze.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

chihiro ma racje.Trzeba być idiotą ,aby otworzyć "W TEJ CHWILI" taki sklep gdziekolwiek.Niby prawo zezwala na takie "cuś" ,ale już są tworzone ustawy by temu przeciwdziałać (czyt. zamknięcie lokali).
Pozdrawiam.

Jedź do białego i na łomże skoda zdrowia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org