Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory prezydenta Warszawy mogą być nieważne |
Jest jebnięcie... A wszyscy mówią, że Łomża się nie rozwija
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory prezydenta Warszawy mogą być nieważne |
Serdecznie zapraszamy na uroczystość Mszy św. w intencji Ojczyzny i Ks. Jerzego Popiełuszko, w rocznicę śmierci sługi Bożego oraz wspomnienie wyboru kard. Karola Wojtyły na Papieża, która odbędzie się w dniu 19. października 2008 r. o godz. 16.00 w kościele parafialnym p.w. N.M.P. Częstochowskiej przy ul. Poznańskiej w Łomży. Mszy św. przewodniczy i homilię wygłosi ks. prałat Paweł Bejger. Program uroczystości: 15.50 – wprowadzenie pocztów sztandarowych; 15.55 – przywitanie pocztów sztandarowych i gości; 16.00 – Msza św. w intencji Ojczyzny i ks. Popiełuszko; 17.00 – program poetycko-muzyczny „Słowiański Papież” w 30 rocznicę pontyfikatu Jana Pawła II w wykonaniu Teatrzyku Żywego Słowa „Logos”.
|
|
(...)
|
|
w hurtowni bos w łomzy rzadzi tafłowski w spódnicy..Kto ma takie zdanie?
|
|
Szczerze to dziwię się takim ludziom jak ty, bo szukajac czegoś można o to pytać, a jeśli chodzi o cenę to już raczej osobiście i w punkcie gdzie za to płacisz. Przede wszystkim każdy lakiernik dobierze ci lakier i wykona usługę, czyli lakier kosztuje jedno a usługa drugie, a skoro nie wiesz co z czym się wiąże to jak zamierzasz sam kupić lakier i to pomalować. Z tego co wiem żaden szanujący się lakiernik nie zrobi ci zaprawki w postaci plamki, tylko idzie do malowania cały element. Z tego co ostatnio było to za element 250 + koszty lakieru szpachli itp., więc życzę sukcesów. Pozdro.
|
|
art. 257 Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. CyberMas popisz jeszcze trochę a nie żartuje spotkamy się w prokuraturze . Post poniżej to przestępstwo bardzo poważne : Autor: CyberMass (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 15-10-08 16:21 i najlepiej było by spalic to kur***stwo nic nie warte ścierwo śmieci bez wartoscie a ty brudasie zaj**any zamknij pysk szmato bo ty tez taki kozak nie jestes dzieciaku brudasów bezpański psie
|
|
a ja nie mam :P P.S. posciagaj sobie z neta zdjecia itp. wszystko w necie znajdziesz ;P
|
|
z IST niema zadych problemow. W grach online zawsze mam najniższe pingi i co najważniejsze niema przerw w dostawie internetu :D
|
|
a lacze mam 512 kb/s
|
|
Łaski to on będzie potrzebował, ale chyba parafian, bo cóż zbliża się zima, więc trzeba składkę na nowe zimówki, a temat naprawdę odlotowy. Pozdrawiam wszystkich na forum.
|
|
słyszał ktoś o takim zespole na wesele? jeśli tak to proszę o opinie !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |