Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rządzący reżim PO zakłada uczniom teczki |
obecnie nie oszukują, ale jedna kasjerka ciągle myliła się na moją niekorzyśc ale teraz jest ok.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rządzący reżim PO zakłada uczniom teczki |
A nie możesz się przejść do Łomżyńskiego Word'u i zapytać ???
|
|
a co znowu kolejny super mlody kierowca zostal oblany przez egzaminatora???
|
|
zawsze sie cos dzieje na tej trasie musialo sie cos stac bo dawno jakiejs kraksy nie bylo
|
|
powiem ci tak ze ja takze spokojnie sie tam mieszcze nie wiem jakim cudem on najechał na to moim osobistym zdaniem to było niedostosowanie predkosci do warunków na drodze. a teraz co do drogi to nie jest to najlepsza jakosc drogi (chodzi mi o ciągłe górki i dołki na drodze) choc fakt dopiero ją robio i udosanalają ale dlaczego za miastkowem a dokłądnie za gałkówką jest stara droga, kawałek nowe taka smieszna górka potem znów stary asfalt i znów nowy w drogoszewie????
|
|
mozesz jesli tuner ma tv out (bedziesz ogladal ten kanal co na tunerze) czyli jak dasz na tv HBO i na karcie bedziesz mial HBO tuer polsatu dekoduje kanal na tylko 1 wyjscie nie ma mozliwosci dekodowania nagry3 dla kilku kanalow. jak kupisz karte satelitarna bedziesz mial tylko te darmowe chyba ze wezmiesz od kogos sharing za jakies ja wiem 15zl :D tylko ze wymagane sa do tego (lacze min 256mb/s i wiadomo katra sat) wtedy dajesz 2 konwenter do taleza i z glowy :D a jak nie chcesz placic za sharing to wlozysz w karte satelitarno karte polsatu wgrasz odpowiedni program i bedziesz ogladal na pc polsta za free :D w sumie i bez tego tez mozna wszystko masz na http://laki.dvhk.pl/
|
|
W niedzielę (24 sierpnia) okazję do zostania krwiodawca będą mieli mieszkańcy Kraski. Specjalny ambulans Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa zaparkuje w pobliżu kościoła pw. NMP Częstochowskiej. To tu odbędzie się parafialny festyn. Krew będzie można oddawać w godzinach 14.00 – 17.00 ..... a w Łomży tylko do godziny 15, ostatecznie do 16, co za niesprawiedliwość!!! Jak mam z tego skorzystać skoro pracuję do 16-ej i nie mam możliwości zwolnienia sie, nikt o tym nie pomyślał???? Jestem oburzona, a tu w/w informacja do godziny 17-ej i to w niedziele!!! Czy ktoś może przedłużyć tą godzinkę???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |