Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radni bądźcie w końcu radnymi Łomży a nie radnymi Kurii Łomżyńskiej |
Fajnie, ze jedziesz nad te morze - jednego trolla mniej w internecie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radni bądźcie w końcu radnymi Łomży a nie radnymi Kurii Łomżyńskiej |
Zapewne jedziesz ze wschodu towarzyszu wiec opuszczajac swoja kochana metropolie nie zapomnij schowac tego spirytusu przejezdzajac przez granice bialoruska... pozdrawiam. rudy błazen z druhem
|
|
Powiem wam jedno ta pani to właścicielka tego sklepu. fakt że tam się długo czeka ale opsługa jest miła
|
|
ha ha ha dobry dowcip
|
|
ludzie wy jesteście gorsi od niego ... po co w ogóle odpowiadacie na takie żałosne posty ...
|
|
Otóż to. Po co odpisywać?
|
|
Jestem z Białegostoku, a Łomżyńscy kierowcy jak do niego wjadą to strach na to patrzeć. Nie mówię, że wszyscy, ale duża większość:)
|
|
Autor: Biernaczento (---.lom.netster.pl) Data: 25-07-08 23:05 Najlepsze jest,że ktoś zakłada tematy i myśli,że jest anonimowy :) A jak tak to co, a jak nie to też co?
|
|
Nie jest anonimowy,łatwo sprawdzić kto pisze i skąd
|
|
Tak...i może jeszcze Vader i Sławomir Idziak, prawda?
|
|
akurat po whitestoku jezdze codziennie(z uwagi na szkole) poza wakacjami i jak wspomina mój przedmówca ,że BI zero dziękują i nie zjadą jak ktoś jedzie oraz dodam ,że światła awaryjne nie służą tylko do awarii auta ale włącz Śledziu jeden z drugim awaryjne jak masz korek na drodze albo zbliżasz się do wypadku!!
|
|
Autor: tyku (---.techtel.pl) Data: 25-07-08 23:38 Ehhh kolego ze śledziowa:) Myślisz ze jesteś fajny, że poszpanujesz nielubianym ludziom z Łomży pisząc durne posty? Co ciebie obchodzi Łomża? masz swoje miasto, na które nie patrzysz... Nie patrzysz tez na to,iż mimo wielu samochodow z rejestracją BI lub inne białostockie numery jezdza "jak świnie". Nie przepuszcza, nie podziekuja i wogole zyja w swoim swiecie.Skoro bedziesz w Łomży tylko przejazdem i tak ciebie niepokoja te drogi no to qwa omin miasto i pojedz na około a nie kozaczysz po forach jaki to śledziuch jestes i jakie nasze miasto "a bee i a fujj". Ehhh... a miej ty sobie nasze miasto za wieś... i tak bedziesz tylko takim małym ludzikiem który nie ma w niczym przyszłości. Pozdrawiam No no, ale żeś się przejął. Dawno już tu nie zaglądałem, to sobie postanowiłem skrobnąć co nie co. Fajnie czasem pośmiać się z Waszego oburzenia. Choć jestem pozytywnie zaskoczony, a mianowicie od śledziów zostałem jakoś mało wyzwany:) Pozdrawiam Londyńczyków,ups Łomżan. Narka gitarka Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
No to wez tam skarge jakąś złóż. Ochrona dopiero może Cie sprawdzić jak przejdziesz przez kasy w sklepie nie mają prawa no chyba ze widzą ze na bezczela ktoś coś bierze.
|
|
Witam wszystkich !!! Serdecznie zapraszamy do nowo otwartego mKiosku mBanku. Mieścimy się na ul. Długiej 25. tel. (086) 216 21 98 Jesteśmy otwarci dla otwartych w godzinach: pn-pt: 9 - 17 sob: 9 - 13. U nas: złożysz następujące wnioski: - wniosek o kredyt: gotówkowy, odnawialny, hipoteczny; - wniosek o kartę kredytową; - założysz eKonto (od 18-08-2008). dowiesz się o ofercie mBanku i promocjach uzyskasz fachową pomoc. Zapraszamy do korzystania z naszych usług. Załoga mKiosku. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
białostoczanie za to sa daltonistami. nie wiem jak takim daja prawojazdy. na czerwonym przejzdzaja, ciagle lamia prawa pieszych, zatrzymuja sie 5 cm przed pieszym przechodzacym na zilonym swietle. poza tym wszyscy w polsce wiedza, ze sa ograniczeni i maja kapleks warszawy.
|
|
Filmik OK :-) Widać, że komuś zależy i mocno się udziela dla dobra Łomży i okolic. Żeby zamiast takich, ignorancko podchodzących do sprawy, ludzi(jak 3 posty wyżej) byli tacy jak twórcy profilu na NK, twórcy tego filmiku... to sprawa z VIA Balticą byłaby dużo szybciej rozwiązana. Ale na szczęście są jeszcze tacy lokalni patrioci, którzy nadrabiają za innych :-)
|
|
KUR.WA a co beda wolac wielkiego ktory moze wali sobie konia a czlowiek sie bedzie topil. Jezu zeby isc na ratownika wystarczy karta pływacka. Mówisz szkolenie to ja żebym mógł wyśmiałbym Ci sie prosto w twarz akurat wiem jak takie szkolenie wygląda i nie wiem czy to szkoleniem nazwać można. A jak stoi cipka 16 lat w czarnych okularkach z samoopalaczem i lansuje się żeby koleżaneczki sie podniecaly to coś nie wierze że nawet mnie by wyciągnął. Ratownik powienien być dosyć wysoki i umięśniony jeśli chodzi o budowe i napewno większość sie ze mna zgodzi.
|
|
Zajebiste :D choć nie przepadam za hip hopem to chłopaki stworzyli super kawałek,takie przesłanie na pewno się przyda.
|
|
rozwinie hehe z taka wladza co mamy to zniknie z mapy
|
|
Nikt miasta nie zmusza do finansowania naszego klubu. Jeżeli miasto to robi to widocznie widzi w tym potrzeby swoich mieszkańców. Miasto finansuje np. jakieś "Gościńce" na które też nie wszyscy chodzą a jednak popiera się te działania bo mają na celu promocję miasta. Czyli pomoc klubowi też przyczynia się do reklamy naszego pięknego miasta. A więc Bemol proszę zamilknij w tematach dotyczących Łomży i ŁKS-u tak samo jak twój kolega "gostek_num{2}"!
|
|
nom przydało bo sie coś jeszcze :)
|
|
czy mam Ci personalia tej osoby napisac ? Ogarnij sie koleszko i skoncz tam komentowac jak nie wiesz wkurwiasz mnie totalnie...stało sie cos ruszyło to bardzo wiele osob a Ty masz czelnosc w swoich postach sie smiac w głos ! J*b Sie ! Riposta
|
|
podałem zły numer, prawidłowy jest taki : 600802537
|
|
Kiedy i gdzie teraz najblizszy festyn???
|
|
Ja rowniez wole Lomze, i nie chcialbym na stale mieszkac w Lomzy. jednak jak widze co sie dzieje w innych miastach (nawet na wschodzie) a u nas to kpina. Owszem - kazdy wybiera wladze. jednak wciaz znaczna wiekszosc glosuje na sklepikarzy i innych sprzedawczykow. Nie mowilem o tym ze mi brakuje koncertow, a o tym, ze juz na tyle nic sie nie dzieje w miescie, skutkiem ludzie potrafia masowo chodzic na koncerty reprezentantow gatunkow muzyki przez nich kpionej na co dzien. ktos wspomnial o szansach rozwoju firm w Lomzy. ok. ostatnio z pewnym znajomym probowalismy otworzyc firme. chcielismy otrzymac dotacje na rozwoj. czekalismy 2 miesiace - mialy byc zapisy na ten rok do konca 1 kwartalu. jednak praktycznie do konca kwietnia nie zostaly uruchomione. w tym czasie znalazlem inne ciekawe zajecie. I podkreslam ze nie narzekam tylko mowie jak jest. Dran: pytasz sie o podobnej wielkosci miasta z dobrymui szkolami, odpowiadam: Piotrków Trybunalski. Odnosnie PWSIP: jak ktos rzuci tę szkole i zmieni na inna to wierzcie, ze profesorowie tam uczący pogratulują Wam wyboru i beda zyczyc sukcesow w innej lepszej. Wiem po sobie
|
|
nie no Gruby nie przesadzaj są księża z powołania i takich cenię jednak ksiądz to łącznik miedzy mną a Bogiem tak wiec staram się być co niedziela w Kościele ale na tacę nie daję . pozdrowienia Takos
|
|
193 a 200 niebede sie kłocil na autostrade mi te 7 w ta czy wta nieda bo nietylko to wsprzecie jest najbradziej wydajne dla silnika, czolem dzieciaku
|
|
każdy to od dawna wie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |