czwartek, 15 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radni bądźcie w końcu radnymi Łomży a nie radnymi Kurii Łomżyńskiej

Fajnie, ze jedziesz nad te morze - jednego trolla mniej w internecie:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radni bądźcie w końcu radnymi Łomży a nie radnymi Kurii Łomżyńskiej

Zapewne jedziesz ze wschodu towarzyszu wiec opuszczajac swoja kochana metropolie nie zapomnij schowac tego spirytusu przejezdzajac przez granice bialoruska...
pozdrawiam.

PO pierwsze Rosja, PO pierwsze Putin. W POlsce lubię tylko kawalerki.

Powiem wam jedno ta pani to właścicielka tego sklepu. fakt że tam się długo czeka ale opsługa jest miła

ha ha ha dobry dowcip

ludzie wy jesteście gorsi od niego ... po co w ogóle odpowiadacie na takie żałosne posty ...

Otóż to.
Po co odpisywać?

Jestem z Białegostoku, a Łomżyńscy kierowcy jak do niego wjadą to strach na to patrzeć. Nie mówię, że wszyscy, ale duża większość:)

Autor: Biernaczento (---.lom.netster.pl)
Data: 25-07-08 23:05

Najlepsze jest,że ktoś zakłada tematy i myśli,że jest anonimowy :)

A jak tak to co, a jak nie to też co?

Nie jest anonimowy,łatwo sprawdzić kto pisze i skąd

Tak...i może jeszcze Vader i Sławomir Idziak, prawda?

akurat po whitestoku jezdze codziennie(z uwagi na szkole) poza wakacjami i jak wspomina mój przedmówca ,że BI zero dziękują i nie zjadą jak ktoś jedzie oraz dodam ,że światła awaryjne nie służą tylko do awarii auta ale włącz Śledziu jeden z drugim awaryjne jak masz korek na drodze albo zbliżasz się do wypadku!!

Autor: tyku (---.techtel.pl)
Data: 25-07-08 23:38

Ehhh kolego ze śledziowa:) Myślisz ze jesteś fajny, że poszpanujesz nielubianym ludziom z Łomży pisząc durne posty?
Co ciebie obchodzi Łomża? masz swoje miasto, na które nie patrzysz... Nie patrzysz tez na to,iż mimo wielu samochodow z rejestracją BI lub inne białostockie numery jezdza "jak świnie". Nie przepuszcza, nie podziekuja i wogole zyja w swoim swiecie.Skoro bedziesz w Łomży tylko przejazdem i tak ciebie niepokoja te drogi no to qwa omin miasto i pojedz na około a nie kozaczysz po forach jaki to śledziuch jestes i jakie nasze miasto "a bee i a fujj". Ehhh... a miej ty sobie nasze miasto za wieś... i tak bedziesz tylko takim małym ludzikiem który nie ma w niczym przyszłości. Pozdrawiam

No no, ale żeś się przejął.
Dawno już tu nie zaglądałem, to sobie postanowiłem skrobnąć co nie co.
Fajnie czasem pośmiać się z Waszego oburzenia.

Choć jestem pozytywnie zaskoczony, a mianowicie od śledziów zostałem jakoś mało wyzwany:)

Pozdrawiam Londyńczyków,ups Łomżan.
Narka gitarka

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

No to wez tam skarge jakąś złóż. Ochrona dopiero może Cie sprawdzić jak przejdziesz przez kasy w sklepie nie mają prawa no chyba ze widzą ze na bezczela ktoś coś bierze.

Witam wszystkich !!!

Serdecznie zapraszamy do nowo otwartego mKiosku mBanku.
Mieścimy się na
ul. Długiej 25.
tel. (086) 216 21 98
Jesteśmy otwarci dla otwartych w godzinach:
pn-pt: 9 - 17
sob: 9 - 13.
U nas:
złożysz następujące wnioski:
- wniosek o kredyt: gotówkowy, odnawialny, hipoteczny;
- wniosek o kartę kredytową;
- założysz eKonto (od 18-08-2008).
dowiesz się o ofercie mBanku i promocjach
uzyskasz fachową pomoc.

Zapraszamy do korzystania z naszych usług.

Załoga mKiosku.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

białostoczanie za to sa daltonistami. nie wiem jak takim daja prawojazdy. na czerwonym przejzdzaja, ciagle lamia prawa pieszych, zatrzymuja sie 5 cm przed pieszym przechodzacym na zilonym swietle. poza tym wszyscy w polsce wiedza, ze sa ograniczeni i maja kapleks warszawy.

Filmik OK :-) Widać, że komuś zależy i mocno się udziela dla dobra Łomży i okolic. Żeby zamiast takich, ignorancko podchodzących do sprawy, ludzi(jak 3 posty wyżej) byli tacy jak twórcy profilu na NK, twórcy tego filmiku... to sprawa z VIA Balticą byłaby dużo szybciej rozwiązana.

Ale na szczęście są jeszcze tacy lokalni patrioci, którzy nadrabiają za innych :-)

KUR.WA a co beda wolac wielkiego ktory moze wali sobie konia a czlowiek sie bedzie topil. Jezu zeby isc na ratownika wystarczy karta pływacka. Mówisz szkolenie to ja żebym mógł wyśmiałbym Ci sie prosto w twarz akurat wiem jak takie szkolenie wygląda i nie wiem czy to szkoleniem nazwać można. A jak stoi cipka 16 lat w czarnych okularkach z samoopalaczem i lansuje się żeby koleżaneczki sie podniecaly to coś nie wierze że nawet mnie by wyciągnął. Ratownik powienien być dosyć wysoki i umięśniony jeśli chodzi o budowe i napewno większość sie ze mna zgodzi.

Zajebiste :D choć nie przepadam za hip hopem to chłopaki stworzyli super kawałek,takie przesłanie na pewno się przyda.

rozwinie hehe z taka wladza co mamy to zniknie z mapy

Nikt miasta nie zmusza do finansowania naszego klubu. Jeżeli miasto to robi to widocznie widzi w tym potrzeby swoich mieszkańców. Miasto finansuje np. jakieś "Gościńce" na które też nie wszyscy chodzą a jednak popiera się te działania bo mają na celu promocję miasta. Czyli pomoc klubowi też przyczynia się do reklamy naszego pięknego miasta. A więc Bemol proszę zamilknij w tematach dotyczących Łomży i ŁKS-u tak samo jak twój kolega "gostek_num{2}"!

nom przydało bo sie coś jeszcze :)

czy mam Ci personalia tej osoby napisac ? Ogarnij sie koleszko i skoncz tam komentowac jak nie wiesz wkurwiasz mnie totalnie...stało sie cos ruszyło to bardzo wiele osob a Ty masz czelnosc w swoich postach sie smiac w głos ! J*b Sie !

Riposta

podałem zły numer, prawidłowy jest taki : 600802537

Kiedy i gdzie teraz najblizszy festyn???

Ja rowniez wole Lomze, i nie chcialbym na stale mieszkac w Lomzy. jednak jak widze co sie dzieje w innych miastach (nawet na wschodzie) a u nas to kpina.
Owszem - kazdy wybiera wladze. jednak wciaz znaczna wiekszosc glosuje na sklepikarzy i innych sprzedawczykow. Nie mowilem o tym ze mi brakuje koncertow, a o tym, ze juz na tyle nic sie nie dzieje w miescie, skutkiem ludzie potrafia masowo chodzic na koncerty reprezentantow gatunkow muzyki przez nich kpionej na co dzien.
ktos wspomnial o szansach rozwoju firm w Lomzy. ok. ostatnio z pewnym znajomym probowalismy otworzyc firme. chcielismy otrzymac dotacje na rozwoj. czekalismy 2 miesiace - mialy byc zapisy na ten rok do konca 1 kwartalu. jednak praktycznie do konca kwietnia nie zostaly uruchomione. w tym czasie znalazlem inne ciekawe zajecie.
I podkreslam ze nie narzekam tylko mowie jak jest.
Dran: pytasz sie o podobnej wielkosci miasta z dobrymui szkolami, odpowiadam: Piotrków Trybunalski.
Odnosnie PWSIP: jak ktos rzuci tę szkole i zmieni na inna to wierzcie, ze profesorowie tam uczący pogratulują Wam wyboru i beda zyczyc sukcesow w innej lepszej. Wiem po sobie

nie no Gruby nie przesadzaj są księża z powołania i takich cenię jednak ksiądz to łącznik miedzy mną a Bogiem tak wiec staram się być co niedziela w Kościele ale na tacę nie daję . pozdrowienia

Takos

193 a 200 niebede sie kłocil na autostrade mi te 7 w ta czy wta nieda bo nietylko to wsprzecie jest najbradziej wydajne dla silnika, czolem dzieciaku

każdy to od dawna wie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Remont mieszkań. Malowanie, szpachlowanie glazura, terakota, panele itp.
tel. 517468385
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org