Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy SLD w Łomży ma swojego kandydata na sejm |
no fajnie, może to świadczy o różnych zainteresowaniach osób, którym mozg szybciej mieli informacje, może osoby o wyższej inteligencji mają średnio lepiej płatną prace od osób o niższej inteligencji, a UPR jest zgodne z ich interesami, może UPR jest to najlepsza dla Polski partia wg. osób najbystrzej myślących. fajnie, ale te suche dane nie pozwalają określić który z tych punktów jest prawdziwy, a to nie jest forum polityczne więc po co żeś to tu wkleił manioku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy SLD w Łomży ma swojego kandydata na sejm |
u mnie przed blokiem pare lat temu zrobiono to samo i nie narzekam.mysle ze dobrze zrobili, poniewaz z tych drzew ktore rosna blisko bloku w okresie letnim przy otwartych oknach do domu lazlo robactwo, mrówki i itp a te drzewa maja juz po kilkanascie a nawet kilkadziesiat lat i przy gwałtownych burzach i wichurach modlilem sie zeby te drzewo sie nie przewrocilo na moj blok ani zadna galaz nie zabila kogos kto pod drzewem przechodzil ani nie uszkodzilo zaparkowanego pod nim samochodu.a te topole porosly wysokie na kilkanascie metrow.bezpieczeństwo przede wszystkim!
|
|
a miało być w marcu
|
|
chodzi mi o odziez bramkarska typu spodnie bluzy tylko nie orgianł normalne
|
|
Poczytajcie sobie, czasami ciekawie piszą http://www.rodzicpoludzku.pl/akcja/artykul.php?artykul_id=61&kategoria_id=6
|
|
Ja chciałabym się jeszcze zapytać ile kosztują lub kosztowały zajęcia w szkołach rodzenia (jeśli ktoś wie to będę wdzięczna)? Ja zastanawiam się też nad Centrum Katolickim...
|
|
A co sądzicie o FARGOTEX-ie jeśli chodzi o pracę w biurze?
|
|
Ja też mam Netster i jest OK! 128kbps chyba wykupione i tyle jest :) A wam 1mbps mało... albo 2.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |