Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podstawy ideologii narodowej |
Rewelacja!Szkoda,że do pracy trzeba chodzić,zobaczyłoby się kawałek świata,niektórzy to mają dobrze... Ale cóż,może na emeryturze...Hi,hi! ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podstawy ideologii narodowej |
Proponuje tak rowerkiem, dla zdrowia, chyba nie zamerzasz sie ...upic:)) nazis
|
|
gd\ie to ono wychodzi
|
|
rowerkiem powiadasz? heh no może być. a o upiciu ja nic nie wspominałem ;-p.
|
|
zbliża się sobota wieczór więc idziemy do, na itd. ..................................................................................
|
|
(z tego co pamietam to na nowy supermarket)
|
|
Szkoda, że w długi weekend. Ja bardzo chętnie bym przybył, ale wybywam z Łomży. A może następne ognisko bedzie w tygodniu? Bo weekendy mam zawalone. A flaga biało-czerwona? Że niby wybieramy biało-czerwonych? ;) Ale to już chyba będzie cisza wyborcza :p
|
|
54! nazis
|
|
Czy wszyscy jedli w tej samej stołówce? Czy komuś od nadmiaru soli odbiło i nabił tyle punktów za opcją słonej zupy? Czy może to nie była sól tylko inny biały proszek i kogoś energia rozpierała? Kto zna odpowiedź?
|
|
Fajny post. Ryta
|
|
I tak jest wesoło. Ryta
|
|
Zbyszek63: nie wiem, w czym kogoś ta wypowiedź może obrażać. Jeżeli ktoś mówi, że tak jest - z autopsji, to pewnie coś w tym jest. Jaka jest 'misja' prywatnych szkół? Bo jeżeli nie zysk, to nie widze sensu ich istnienia. Pozdrowienia
|
|
Jak łomżyniacy będa obchodzić Noc Świętojańską ?
|
|
SzEjK jak pragnę zakwitnąć.. ja noszę 70C ... jak zatem mogę być facetem? Dobra ja nie mogę obiecać na pewno, bo mam talent do zapominania... ale lekko spóźniona wpadnę maybe...
|
|
Mając 70C to po prostu musisz wpaść ;-)
|
|
propus: jak wjedziesz w dróżki w okolice Poznańskiej.... to tam można ładnie pokluczyć po polnych ubitych drogach... laski, pagórki, ale przy suchym powietrzu mocno sie kurzy!
|
|
bob tak czy inaczej zycze Ci milego odpoczynku w "siodle":)
|
|
W każdej sieci na poczatku jak jest mało użytkowników to ten internt fruwa,a niech jeszcze tylko dojdzie kilkadziesia użytkowników. To juz lipa.
|
|
Jak codzień rano bułkę maślaną... Najlepsze w Chicago są bułku z Jewel Osco (taka sieć marketów spożywczych). Genialnie pieczone, już mam je trzy tygodnie a one nadal są świeże i mięciutkie, co prawda żują się od początku jak guma, ale tu wszystko jest takie gumowe. popijam kawą... ze "Star baka". w ogóle trudno odróżnić bo i kawa i herbata tak samo smakuje z tego plastikowego kubka (plastikowo)... nad gazety plamą.... tutejsze gazety polskie to w 99 procentach przedruki z polskiego internetu. ale trudno się je gapiąc w monitor, gazeta jest wygodniejsza, a poza tym nie poplami się stołu... A ja zawsze coś wyleję... Magda w podzięce ściska me ręce... dziewczyna mojego znajomego przyjęta do nas do działu reklam... Biedaczka myśli że to dzięki mnie ma tą pracę, nie wyprowadzam jej z błędu, bo po co... Akurat było wolne miejsce... O pracę teraz tak trudno, zaczynają przyjeźdzać studenci na wakacje... i nie ma sprawy ślicznie jej w sukience... podoba mi się że w Chicago wiele dziewczyn chodzi w zwiewnych sukienkach. Czy jest ładniejszy widok? Pytanie retoryczne....
|
|
Dzisiaj roześlę zaproszenia mailem, do wszystkich forumowiczów ;-)
|
|
bede napewno
|
|
jak wydawnictwo WSA, to moze w WSA co Misie?
|
|
to jeszcze mozemy spalić parę czarownic, to też był zwyczaj.... Albo ewentualnie ukamionować niewierne żony... lub cos innego tradycyjnego zróbmy :-)))
|
|
Biebrza jest ok...fajne ,,płotki,,....
|
|
Pytanie jak w temacie. Może ktoś z Was wie, gdzie mieści się obecnie zakład Car-audio, który dawniej był w salonie Peugeot'a na Piłsudksiego. Od Nowego Roku zakład został przeniesiony, niestety nie wiem gdzie. Czyżby do Ostrołeki?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |