niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MC PRL

Netster hmmm? Ja mam bo innego mieć nie mogłem, niby dobry ale co chwilę trzeba restartować komputer bo niema sygnału :| czasem jest cały czas a czasem znika co 30- 20 minut.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MC PRL

Witam wszystkich, poszukuję przewoźnika Pana Jarosława, który zajmuje się transportem krajowym i międzynarodowym. Zgubiłem nr. telefonu, nawet nazwiska nie pamiętam. Może jednak jest ktoś kto go zna.

brakuje tylko policyjnego komentarza do filmików :)

albo ci kierowcy tak nawaleni byli albo tak głupi, a swoją drogą widziałem kiedyś na własne oczy jak pod prąd na rondzie jechał WARSZAWIAK i to się zdarzało kiedyś.

Szkolenie kierowców przynosi rezultaty :)
pozdrawiam łapówkarzy

Hehe, a FIN-ek mnie pomylił z Tobą i mnie zbluzgał za Twój opis :(

nie chce markaca oczerniać, wiec sie nie wypowiem

Tomek, wybacz, że już nie chcę być Twoim kolegą :) Więcej wiary we własne możliwości i najważniejsze, korzystaj z życia. Nie PRZEŚPIJ GO...

Signature will be available soon. Please wait ;)

Wypłacają, wypłacają. Tyle, że na pisemną prośbę.

wybaczone Ci zostało

na zmywak do anglii ludzie i potem do jamy sie pokażcie :D w oryginalnych ubrankach hehe

gans jesteś zdrowo pierdolnięty...

rudy błazen z druhem

Tak jest , to powinno być wstyd sadzić ortografy.

ale ten film jest slaby...

rudy błazen z druhem

Tak sobie to tłumacz :D

Markac, gdzie ten FIN-ek coś napisał, pokaż

Wstęp od 21 lat - dobry pomysł, ale gdzie miałaby się bawić młodzież pełnoletnia poniżej tego progu?????? Puki co w Yamie wpuszczają od 19 lat, panowie skrupulatnie sprawdzają dowody - A TAK NA MARGINESIE dziwne bo nie widziałem tam "ochrony w dresikach i kajdanami na szyi" - ale pewnie kulig wie lepiej. I zastanawia mnie po ch****j ochroniarz ma walczyć na galach K1 - co to zawody?????. Jeżeli kulig masz jaja do wypisywania takich głupot w sieci, powiedz im to w oczy - umów się na jakiś sparing - daleko nie trzeba szukać.

The Last Goodnight - Pictures Of You może to? ;>

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

nie spoko...tylko mnie sie rozchodzi o to...bo nie widzialem tego z bliska....czy tam paluchow nikt nie wsadzi...np, zeby zabrac list? np mam rachunek telefoniczny...ktos mi go ukradnie...i bede mial nieprzyjemnosci...to kto za to bedzie odpowiadal?

wszystko aby nie neostrada tp!!!!!!!!!!!!!!!

Kolejna porcja ciekawych psychotestów:
http://psychotekst.pl/15.php

Właśnie kwestia uczciwości. Tylko to ja siedziałem pod kocem i w bluzach właśnie po to żeby zaoszczędzić pieniądze, a właściciel chce mi je sprzątnąć sprzed nosa. Co zrobilibyście na moim miejscu? W moim przypadku to jest kwestia nie płacenia czynszu przez dwa miesiące (a to jest zwrot za ubiegły okres grzewczy). Sytuacja powtórzy się napewno z obecnym okresem rozliczeniowym. Nadal mieszkam w tym mieszkaniu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org