Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiadomosci z francji |
dentysta dla dzieci moim zdaniem to Pióro,ma podejscie wiem bo chodze do niej z dziecmi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiadomosci z francji |
Czy wam w ogóle coś smakuje, co jest z Łomży? Kebab wam smakuje nie łomżyński, pizza nie łomżyńska, co jeszcze? Ja jadam z D'Angelo, jak i z 4 Pór Roku i mi smakuje! Ludzie, co wy macie za podniebienia???
|
|
czy może ma ktoś numer kontaktowy do p. J., daje jeszcze korepetycje w łomży?? proosze o odpowiedz karolina_1191@o2.pl
|
|
prz banku pko przy ul. Niemcewicza znaleziono tablice rejestracyjną samochodu, właściciel może sie ze mną skontaktować, bo z tego co wiem może być niezłe zamieszanie przy wymianie tablic ;]
|
|
Obsługa w yamie jest OK. Brakuje tylko Munia
|
|
Peter a ty wiesz że on naprawdę zamieszkał w Śniadowie, co prawda od nie dawna, ale wiesz w Warszawie sami warszawiacy ( tacy juz po roku to myślą że spędzili tam całe życie, a on śniadowiak ... całe życie
|
|
czy do dzieworodztwa?
|
|
Takich tematow to nawet nie ma co zakladac. Chyba ze dalbysznaleznego tyle ile dalesza laptopa. A tak wogole pomysl znajdujesz laptopa na ulicy co robisz raczej bys wzial. Wspolczuje Ci ale takie zeczy sie pilnuje u nas jak człowikoei 10 groszy wypadnie to zaraz nie ma a co mowic o 1250zl!!! Mowie Ci zbieraj na drugiego albo daj tyle znaleznego za ile kupiles
|
|
współczuje ci niechcialbym być na twoim miejscu, a o laptopie mozesz zapomniec ze go odzyskasz
|
|
a głowe z chaty wziales jak poszedles go kupic?
|
|
co wy chcecie od tej pizzerni ?? 1 raz jak zamowiłem od nich pizze to mi tak przecietnie samkowała ale za kolejnym razem jak zamawiałem to ją polubiłem. Czasami jem tez w Dangello, tak natomait ciasto jest grube i tak jakby spieczone bo dodają do tego ciasta ziemniaki aby było takie pulchne. Pizzernie właśnie różnią sie od siebie ciastem, jedna ma takie druga takie. Ludzie nie wybredzac ! za poł metra pizze zaplacic nicale 19 to uwazam ze jest niewiele a sporo osob sie najje. Pozdro
|
|
Portfel,klucze,dokumenty... ok rozumiem :) ale LAPTOP !? .....
|
|
przepraszam zamiast w prawo trzeba jechac w lewo Skleroza :)))
|
|
do czwartku przed zamknięciem szkoły.
|
|
he :) . . . hmmn ... a co to za różnica czy z małej czy z dużej ;> -_^ Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |