Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ODPRAWY I POMOSTÓWKI DLA SAMORZĄDOWCÓW? |
Oj dzieci, dzieci. zwykła swołocz i holota z wAS. I nie pomoże tłumaczenie, że to niewinna zabawa. Autor to debil, pozostali także. Napiszcie także, że siostra to *****, matka alkoholiczka a brat złodziej. Jaka rodzina, takie wychowanie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ODPRAWY I POMOSTÓWKI DLA SAMORZĄDOWCÓW? |
nie
|
|
A nie można by tak w innym temacie, tylko kolejny zakładać? Po co? Poszukaj, było już o tym. Pomyśleć nie zaboli.
|
|
Za te zdjęcia, to Pan i władca powinien dostać bana.
|
|
Tak jasne a czy Ci starzy ludzie nigdy nie byli młodzi? Trzeba dać nam szanse. Czas wkońcu pomyśleć o tych kturzy siedza w domu i nie mają co robić chodzi o młodziedż. W Łomży nigdy nie było sylwestra a szkoda;/
|
|
Ciekawi mnie pewna sprawa. Jeżeli w Polsce jest 2,5 miliona przedstawicieli środowiska homoseksualnego (tak przynajmniej podają świeże statystyki), w Łomży powinno być nas około 4 tysiące. Nas, bo ja także jestem gejem. Czy macie styczność z takimi ludźmi w naszym mieście? A może sami należycie do tej mniejszości? Thx za wszystkie odpowiedzi. Wyzwiska sobie darujcie - poradzimy sobie bez nich ;-)
|
|
jestem tolerancyjna ale tez przyznam ot debil znalazł sie na koniec roku. Pewnie na święta przyleciał z Angli , Irlandi lub itp. No i jest chłopak światowy. My tu na miejscu pojęcia nie mamy jak nasi dawni homofobiczni meni są trendy w sprawach homo tam na zachodzie. No i pewnie kolega szuka tutaj kogos do towarzystwa. Sama osobiście nic nie mam do mniejszości seksualnych to ich sprawa , ale to nie jest portal z ogłoszeniami erotycznymi , więc dlatego mówie debil.
|
|
właśnie. Wy od razu najeżdzacie, a nie czytaliście artykułu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |