Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Komorowski... |
po co to zakładać takie przechodzone i nudne tematy, bądźcie choć trochę oryginalni... bazyl, szczerze to wydałem troche w media markt i wróciłem, no i zakupy zrobiłem w realu, w Łomży taniej... :)))a jak!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Komorowski... |
loosac i zły_człowiek. Jak długo macie prawo jazdy macie jakieś punkty karne płaciliście jakiś mandat.
|
|
Ja Polecam Panią dr Leończak na Hipokratesa przy wyjeżdzie na Zambrów, można leczyć się na NFZ, jest solidnym i dobrym stomatologiem!!!
|
|
Martusie, a która to taka ta dentystka?
|
|
Tak jakoś się złożyło że mam z niefajnego powodu obowiązaek chodzenia do szpitala codziennie. To że stan chorego może być ciężki , to że zmęczeni, to że nie płacą itd. to już wszystko słyszałem. Trudno mi jednak zrozumieć to że od personelu w szpitalu ciężko się dwoiedzieć o najmniejszej pierdułce o chorym bo każdy się boi odezwać. Szczególnie zastraszane chyba są pielegniarki i reszta białego personelu przez lekarzy i osoby odpowiedzialne za oddział - bo nie podejrzewam o brak wiedzy białego personelu. Zdumiewający jest też swoisty brak kultury. np. siedzę sobie na odwiedzinach, wchodzi pielęgniarka - mówię więc dzień dobry a ona na coś popatrzyła wielkimi oczami i odeszła bez słowa ( niech mi nikt nie mówi przy tym że to objaw braku pieniędzy itd) To samo zaobserwowałem u lekarzy. Chodza wszyscy jak duchy - dzisiaj nastapił jakis cód bo od 11 dni nareszcie ktoś w białym kitlu wreszcie się odezwał i przyszedł do nas oznajmiając nam sprawę o której juz wiemy od tygodnia bo wyciągnęliśmy to od szef oddziału. Hm w szpitalu leży masa nieprzytomnych ludzi i na lekach uspakajających i tak sobie myślę że wszystko to tak wygląda że jedna kroplówka z uspakająco-przeciwbólowym, zmulającym lekiem wędruje do żył pacjenta a druga ordynowana jest personelowi. Czy ktoś ma pomysł jak wybudzić wszystkich ze śpiączki Żal mi tych którym przyszło pracować nie tam gdzie powinni ( oni mają przynajmniej wybór) ale bardziej mi żal tych którzy nie mają wyboru i leżą w szpitalu
|
|
http://www.autocentrum.pl/go/338__strona__2__0__5__945619363__18__1021__2__2__1.html Przeczytaj tez to nim sie wypowiesz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |