poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
to Bandera

na waszym miejscu bym jeździł ile fabryka dała, pod warunkiem, abyście organy dali tym co potrzebują, a co, po co wam fotoradary, na stół i po co kłopoty nam, lekarzom, psom itp.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: to Bandera

hahahahahahahahahaaaa. Masz rację mizuro ! Sto lat, sto lat niech żyją, żyją nam.....

własnie. przynajmniej brzdęk by był, o ile szedłeś po chodniku.

buhahahahaha

Ja tłumaczyłem tam wszytsko za 90zł bryf dowód rejestracyjny wymeldowanie i umowe kupna sprzedazyz

To ja bym poprosił autora: biess(pieczny) o poradę. Co i jak zrobić, żeby odeszła. Ale tak skutecznie! Powiedz jak do tego doprowadziłeś?? Stawiam flaszkę. Po Twoich wyjaśnieniach łatwiej będzie moim kolegom poradzić Ci w tej kryzysowej sytuacji.
Pozdrowienia.

scanning505: koledzy dobrze radzą, olej przede wszystkim Ostrołękę. Kurpie wrodzy są dla łomżyniaków. Poszukaj na miejscu !

biess(pieczny) odeszła bo nie była ciebie warta (jak mówił Pasikowski głosem Lindy "Bo to zła kobieta była"). Jak skleić rozbity kryształ? Nie znam takiego kleju. Nawet jak skleisz, to nie będzie ten sam kryształ. Owszem, kwiatki ładne włożysz do niego, ale on będzie miał ślady pajęczyny po sklejeniu, nie wyda takiego dźwięku jak oryginał. Jeżeli poszlibyście na wzajemny kompromis co do przyczyny rozbicia, zawsze będą wiązać was paragrafy porozumienia.
A tak na poważnie - to chłopie masz problem. Jak to połatasz, stawiam ci pół litra coli w "Łosiu".

Jak burza idzie, pioruny walą i się błyska to na kurpiach wszystkie chłopy w garniturach - dlaczego ? Myślą że ktoś zdjęcia robi :D

na jaki jezyk?

aha juz wiem :)

Ja wiem moja dziewczyna robi takie paznokcie są bardzo ładne i nie drogie.

która wersja IE?

"a ty kacperek w szendzie sie wpierniczysz debilu!!!sie znalazł bez stresowy debil zal mi cie"

madry sie odezwal...inteligent!

a wystarczy jezdzic wolniej...

A powiedz mi kto teraz używa śmIEcia?? Polecam Mozille - wszystko działa lepiej i szybciej. Nie wiem czy wiesz ale ostatnio coraz więcej ludzi używa MF

take a look - http://browsehappy.pl/

dziękuję :)

Narzędzia > ogólne > usuń pliki Pomogło

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org