Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opony letnie |
Cześć, Gdzie mozna kupic opony letnie. Jakie sklepy polecacie potrzbny mi rozmiar 195/65R15
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opony letnie |
Wulkanizacja na Strzelców Kurpiowskich. Najtaniej, najsolidniej, największe rabaty. Pytaj o michała. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
najtaniej to http://www.oponytanio.pl/, taniej nie kupisz, strona sprawdzona wielokrotnie!!!
|
|
www.oponytanio.pl zgadza się, taniej nie znajdziesz
|
|
a w łomzy nikt więcj nie poleci zadnego sklepu z podobnymi cenami takimi jak na stronach www
|
|
Serwis Chrostowni na sikorskiego naprzeciw nowej straży. Polecam ten zakład znaja sie na swojej pracy. Na stronach www bym nie radzil ci kupowac poniewaz sa wystawione tam opony z wyprzedazy np z roku 2005 lub tez jeszcze pozniejszych lat. pozdro
|
|
a skad takie info?? nie sluchaj go, zadzwon tam, na stronie jest numer, sa to nowe opony i taniej nie ma opcji kupic, a te lomzynskie zdzieruchy niech handluja uzywkami albo niech zejda z marzy!!!
|
|
skad takie info juz ci mowie kiedys w 2004 roku zamowilem z tej strony opony i przyszly mi z roku 2002 czyli 2 lata lezaly gdzies na magazynie
|
|
To jeden taki przypadek, ja zamawiałem i wsio jest ok, w Łomży tak tanio nie znajdziesz, ani opon, ani felg, tylko przez internet, sam teraz szukałem alufelg i ceny są porażające.
|
|
Powiem ci tak, z www.opony.com sciagnalem Fuldy Carat Progresso 195/65R15 po 186zl/szt. Opony sa z 17.07. Teraz kosztuja tam po 196zl/szt. Jak znajdziesz je w takiej cenie w Łomży to gosc jestes.
|
|
Proponuje rozejrzeć sie na allegro, ja kupiłem Toyo PXT1R z maja 2007 czyli nówki.Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |