sobota, 10 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BIAłO-CZERWONE TO BARWY NIE ZWYCIEZONE !!! 3:2 DLA NASZYCH !!

Moim zdaniem trzeba pogratulowac chłopakom za taki wynik! Brawo chłopaki! Jesteście najlepsi! Oby tak dalej ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BIAłO-CZERWONE TO BARWY NIE ZWYCIEZONE !!! 3:2 DLA NASZYCH !!

ŁKS ŁOMŻA !!! ŁKS ŁOMŻA !!! ŁKS ŁOMŻA !!!

nie mogłem być na meczu - ale czekałem aż ktoś poda wynik:)

AVIVA ŁKS !

Ja też nie byłam:(Ale cieszę się bardzo ,że wygrali:)

G a z e l a

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !!

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !!

Super mecz!!!! Brawo ŁKS!!!!! zwyciężyliśmy 3:2, a najważniejsze są 3pkt.!!!!!!!!!!!!

3 bomby do przodu i jest git:) Najlepsze jak sędzia gwiżdże karnego dla polonii, kibice: SĘDZIA CH.. SĘDZIA CH...!!!! a za chwile karny dla nas (jak na moje oko nie było tam faulu), Brawo panie sędzio!!!

oliwa sprawiedliwa, tak moge skomentowac poczynania sedziego głównego i bocznego. Nastepnym razem to prezes kaseja powinien zobaczyć w sędziego książeczkę RUMowską kiedy byl ostatnio u okulisty :)

To był znakomity mecz. ŁKS świetnie grał w III lidze ale uwazam, że dzisiejszy mecz przebił wszystkie poprzednie. Pierwsza połowa poprawna / poza jednym błedem/ i spokojna w porównaniu z drugą, która była super emocjonujaca.
Płynne akcje z obu stron, sytuacje podbramkowe jedna za drugą, świetne wykonania stałych fragmentów gry, mecz twardy ale nie brutalny, bardzo dobre tempo do końca meczu. Kibice dopisali obecnością, prawie wszystkie miejsca zajęte i jak zwykle fantastyczni, doping udzielał sie wszystkim. Podziekowania dla druzyny za pierwszy doskonały mecz w tej rundzie i dla zespołu szkoleniowego. Nawet w trudnej sytuacji finansowej mozna wykazac charakter sportowy na wysokim poziomie. Czekamy na powtórki w następnych meczach. Niech żałuja ci, którzy na dzisiejszym meczu nie byli. Na następnym zabraknie biletow. Pozdrawiam.

Myślę ,że na mecze takie jak dzisiaj już trzeba będzie się przyzwyczaić ,teraz każdy mecz będzie zacięty,każdy chce się utrzymać w II lidze,a niektórzy awansowac

ja kocham lomze lalalalalalalalalala ... melanz w toku :D

Łomża to jest potęga
Łomża najlepsza jest
Łomże trzeba szanować
Łomża nasz ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biało-Czerwone to barwy niezwyciężone ! Polonia dzis nic niepokazala, a 2 bramki udalo im sie strzelic przez sedziego, ale nasi chlopcy walzyli do konca ! Zasttanawia mnie jedna zecz czemu kibice gosci sie wcale nieudzielali zaspiewali tylko ze dwa razy ja slyszalem tylko raz jak spiewali "odra opole" ...?!

mze mozna gdzieś zobaczyć ten mecz bo na nim nie mogłem być

Niemuszą śpiewać...to tylko od nich zależało... szacunek dla nich ze wogóle ktoś od nich przyjechał... Wiem ze nie czytają tego ale chciał bym ich pozdrowić...;P

jesli ktos wie gdzie mozna sciagnac gole z meczu? - oczywiscie bylem tam ale chcialbym to zobaczyc jeszce raz:D

będą będą jakieś filmy na necie na pewno ale jeszcze nie teraz

jak bedą to daj znac;]

no wszystko ładnie tylko czy beda filmy:P

ludzie ja chyba na innym meczu byłem, poziom gry był żenujący, nasi piłkarze mieli problemy z normalnym przyjęciem piłki i odegrania klepą, karnego nie było, myślę że dobrze zagrał chłopak z 15 i dobra zmian była na tego z 7 , zobaczymy za tydzień
podziwiam tylko forumowiczów za mocną wiarę nasz ŁKS,
życzę jak najlepiej dla ŁKS

klincz ty chyba naprawde byłeś na innym meczu;] a ten z 15 w Łomży to Strugarek o ile sie niemyle? niejestem pewien niepamietam numeru na 100% chodzi ci o tego obrońce?

Gdzie jest loko? On zawsze tutaj krzyczal ze LKS spadnie do 3 ligi ;)

Brawo LKS ;)

Gdzie są ci wszyscy co jeszcze tydzień wcześniej naśmiewali się i obrażali zawodników i trenera za porażki w sparingach,zarząd klubu za nieprzygotowanie stadionu i wieszali wszystkie swoje życiowe niepowodzenia na ŁKSie.
Odezwijcie się i powiedzcie chociaż "przepraszamy"Sami widzicie stadion jest dopuszczony i drużyna wypadła nieżle.
AVIVA ŁKS!!!!!!!!

A ja powiem tak byłem na meczu i nie zachwycili mnie grą Łksiacy uważam ze lepsze mecze rozgrywali za czasów Engela .

Za Engela była III-liga to też inny poziom jak teraz.Poza tym Engel tak rozdmuchał finansowo ŁKS,że pozakończeniu ligi długi były przeogromne i do tej pory odbijają się na klubie komornicy.Za taką kasę ,której nie było a były podpisywane kontrakty i potem trzeba było płacić ,też byś wprowadził ŁKS doII-ligi.

aha2 czyli poziom jest wyższy w III lidze niż w II dziwne:)
a co do innego meczu to zacytuje Wam trenera:
- Zadowolonym jestem z wyniku, z grą mogłoby być lepiej – mówił po meczu trener biało-czerwonych Czesław Jakołcewicz.
czyli ta gra nie była taka fantastyczne, chyba że też znacie się lepiej na piłce niż trener
:)

Klincz żle zrozumiałeś.
Za Engela lepiej to wygłądało bo poziom III-ligi jest niższy niż II-ligi.[to pewne]Poza tym Engel ściągał zawodników dobrych nie licząc się z kosztami utrzymania przez klub i dlatego jest biednie w klubie obecnie.
Chwała obecnemu trenerowi ,że stara się stworzyć[skleić]drużynę na miarę gry w II-lidze przy tak marnym budżecie.
Mecz techicznie nie zachwycił ale emocnie były,adrenalina skakała i może być tylko lepiej ale cudów i wirtuozerii na boisku się nie spodziewajmy.
Liczy się wygrana i utrzymanie w II-lidze bez baraży.Emocji na wiosnę napewno będzie moc.
AVIVA ŁKS!!!!!!!!!!

Co do tej wirtuozerii to może nie było jej za wiele ale... w 2 połowie przy linii od młyna Nasi chłopacy zakręcili kilka razy bezradnych Polonistów. Kto był ten widział.

Właśnie!! Poloniści w II połowie prawie nie istnieli. To my przeprowadzaliśmy dużo akcji. Bardzo dobrze wykonujemy stałe fragmenty gry. Rzuty rożne i wolne były w tym meczu naszą silną stroną.
Brawo ŁKS!!!!

i co bedzie jakies wideo?

Kiedy i gdzie będzie jakieś video?? mecz był super, kogo nie było niech żałuje. Warto było iść na stadion i kibicować naszym!!

Jagiellonia przegrała u siebie z KSZO 1:2

A Lechia Gdańsk do przerwy prowadzi z Unią Janikowo 3:1
To dla nas bardzo dobre rozwiązanie

Lechia Gdańsk-Unia Janikowo 5:1
Mecz się jeszcze nie zakończył, ale Lechia go wygra już napewno

Lechia pokonała Unię Janikowo 5:1
Unia pozostaje w tyle za naszym ŁKSem w tabeli II ligi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Sprzedam opony letnie Michelin 175x70 R14 i Dębica Presto 205x55 R16.
tel. 501535683
usługi
Remonty mieszkań: szpachlowanie, malowanie, glazura, terakota, łazienki elektr, hydr, panele, płyty l/g, cegiełka, montaż okien, drzwi - solidny fachowiec z dużym doświadczeniem.
tel. 519170069
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org