wtorek, 06 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gg

Chcialbym zaczerpnac troche Waszej wiedzy na temat gg w telefonie, a mianowicie chodzi mi o siec ERA (abonament) bo slyszalem, ze trzeba placic za GPRS jak sie ma abonament, a na tak taku juz nie...tak samo w heyah...
Jezeli tak bedzie to latwiej mi bedzie nowa karte heyah kupic i sie z tym nie motac...

Co Wy na to?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gg

Idz do salonu to ci udzielą konkretnej odp.
Tu może ktoś cie wprowadzić w błąd.

w salonie to pewnie sami nie wiedza...

placic za GPRS?? Moze zle zrozumialem ale ja w telefonie mam wlaczone caly czas GPRS i nic za to nie place.

ale nie chodzi mi o to....chodzi mi o to, ze ja nie chce miec podlaczopnego koma do kompa...i miec na kompie gg przez telefon....tylko ze chce miec komunikator gg na telefonie...

http://www.eraomnix.pl/pl/between-us/gadu-gadu o to mi chodzi....

michal91` jezeli masz to samo i masz telefon na abonament to daj mi znac....bo nie wiem czy kupowac karte heyah....i karte wymieniac czy brac tu...
i z czego masz karte era czy heyah?

Ja mam karte Ery na abonament:] Chetnie bym sobie to zrobil ale na abonament wole nie ryzykowac, zeby pozniej magiczne rachunki nie przychodzily:]

no wlasnie mi o to chodzilo....a ja nie chce sie trudzic i 10 razy dziennie zmieniac karte z heyah na era...nawet nie podali ceny...a w heyah podali jasno co i jak i ile! w erze podaja ze w cenniku...jakos sie nie moglem cennika dopatrzec! mogli przeciez hiperlacze zrobic...co to za problem...i kumpel mi mowil ze ja jak mam na abonament bede placi za gprs podczas korzystania z gg w telefonie...smieszna sprawa...

moze ktos cos wie?

Kurde teraz sie zastanawiam czy nie zrobic tego gg:D hehe z tego co przeczytalem i sie nie myle to sciagniecie gg jest platne tylko za korzystanie z internetu a pozniej jest pobierana oplata w wysokosci 1 zlotowki co tydzien! czyli mozna korzystac z tego za zlotowke przez 7 dni bez rzadnych innych oplat?? mam racje ??

no wlasnie probuje do tego dojsc...na heyah jest na bank wiadomo, ze pobranie jest darmowe tylko placisz za ten gprs(przeslanie) i pierwszy tydzien jest darmowy, a potem za kazdy tydzien jest pobierana zlotowka...i proboje sie dowiedziec...czy podczas rozmowy nie pobierana jest jakas oplata za rozmowe...bo jak wlacze te gg na telefonie i zostawie na paregodzin...to wole nie wiedziec jaki rachunek przyjdzie...

michal91` a to gdzie wyczytales...to ze 1zl/tydz.? na stronie ery czy heyah?

http://www.eraomnix.pl/pl/between-us/gadu-gadu/eragg/eragg_regulations

tu jest wszystko opisane ale nie zauwazylem nic o oplacie pobieranej podczas rozmowy.

kurcze:) sporo tego...widzialem to, ale nie przygladalem sie temu...muslalem ze to regulamin ogolny, ktory byl wprowadzony juz dawnooo...

dzieki przeczytam:)

hehe niom jak dojdziesz do czegos albo sobie zrobisz to daj znac:]

Pozdrawiam

ja mysle, ze po przeczytaniu tego regulaminu to wysle maila do biura obslugi abonenta...i sie dowiem...czy najprosciej mnie oleja...ciekae jak to bedzie....

Jesli nie beda pobierac oplat podczas rozmowy tylko ten 1zl za tydzien to z mila checia sobie zrobie te gg. ale jesli sa oplaty za rozmowe to ja dziekuje za takie cos:/

11. Korzystanie z Serwisu jest możliwe wyłącznie po wykupieniu przez Użytkownika subskrypcji w cenie 0,82 zł netto / 1 zł brutto, umożliwiającej korzystanie z Serwisu przez okres 7 kolejnych dni od chwili zakupu subskrypcji. Zakup subskrypcji jest możliwy po uruchomieniu Aplikacji, przy wykorzystaniu mechanizmu płatności WAP Premium lub odbywa się w sposób samoczynny opisany w punkcie 13.

17. Z zastrzeżeniem pkt 17 poniżej Użytkownik Serwisu poza opłatą subskrypcyjną określoną w punkcie 11 nie ponosi żadnych innych opłat za korzystanie z Serwisu w sieci Era na terenie Polski.

ok mail wyslany....nalezy teraz oczekiwac na odpowiedz:)

To z regulaminu wychodzi ze pobierana jest tylko ta zlotowka:] mam nadzieje ze tak jest hehe Pozdrawiam

http://itbiznes.pl/art24289.html

hehe wsio tu tez jest:)

odpisal mi jeden forumowicz z innego forum...i napisal ze juz ma to 3 tgodnie i placi tylko 1zl.... i ma abnament

http://www.komforum.pl/forum/index.php?showtopic=19525&st=0

ahhh raz sie zyje:] pobieram to najwyzej bede mial duzy rachunek do zaplaty:]

Wyslalem sms o tresci gg na ten numer i przyszedl do mnie link na ktory mam wejsc. wie ktos moze jak go otworzyc na telefonie siemens C75?? Czy musze go wpisac w zakladkach jak wchodze do netA??

Szczerze wątpie, żeby ktoś na tym forum Ci odpowiedział. Proponuję odwiedzić komforum i podany wyżej link z tematem właśnie o tym.

pozdrawiam

Sciagnelem gg (4 razy wyskoczyl blad pobierania) a teraz gdy wchodze pokazuje sie ze szuka jaka to jest wersja i po 20 sekundach wyskakuje blad. probowalem kilka razy i nic:/ Wiec chyba u mnie to nie dziala. a link z tego sms to byla jakas gra a nie gg. sam musialem chodzic po necie w komie i sciagac te gg.

a patrzyles czy telefon ma opcje pobierania...sprawdz na stronie...ja pobralem te gg i jak do tej pory nic kasy nie nabilo:D a siedzialem z 5 godzin od wczoraj:D

No pisalo ze mozna na moj telefon. Bo mam siemens C75. I przy pobieraniu normalnie ci poszlo??Wyskakiwaly ci jakies bledy?? Moze to przez tego mojego zloma hehe

nic nie bylo...pobralem normalnie...potem wyskakuje czy chcesz wysylac i pobierac wiadomosci z internetu numer i haslo wpisujesz i ok

numery gg mozna wpisac....na poczatku nie moglem pisac...jakies 20 minut poznije bylo ok...podobno u kazdego to jest

U mnie wyskakuje "pobieranie informacji o wersjach aplikacji..." i pisze "prosze czekac" czekam z minutke i wyskakuje jakis Blad sieciowy:/ jeszcze poczytam o tym moze uda mi sie zrobic:]

HEHE juz zrobilem wzroaj przypadkiem wylaczylem GPRS a dzis tego nie zauwazylem:] I teraz jest juz dobrze:]

hehe:}

dostalem maila od biura obslugi abonenta
"Witam

Uprzejmie informuję, że jeżeli pobierze Pan już stosowną aplikację koszty korzystania z EraGG można przedstawić chyba najbardziej przejrzyście następująco:
- subskrypcja - 1 zł z VAT za 7 dni,
- pierwsze 7 dni bezpłatnie,
- korzystanie z aplikacji (wysyłanie \ odbieranie wiadomości - bezpłatne - brak opłaty za transmisję danych)."

Chloera a jak to teraz anulowac?? Wysylam sms o tresci GG ANULUJ tak jak mowili na numer 8089 a oni mi odpisuja"badz w kontakcie ze znajomymi! przejdz na link i pobierz aplikacje EraGG" a nastepnego dnia przyszedl sms" Twoja subskrypcja uslugi Gadu-gadu zostala automatycznie przedluzona" i nie wiem jak to teraz badziewie wylaczyc. :(:(:(:(

czyli ogólne rzecz biorąć płace tylko złotówke ze 1 tydzien korzystania z gg.a za GPRS juz nie place za transmije danych ?

na to wychodzi...tydzien juz to mam to nic mi nie nabilo...

no mi tez przez pierwszy tydzien nic nie nabilo:/tylko teraz nie mge z tego zrezygnowac napisalem juz do BOA i zobaczymy co mi na to poradza.

hmm...ja jeszcze troche bede mial ta usluge...a potem zrezygnuje i zobaczymy czy tez bede mial taki problem... a jak przyszedl ci sms ze konczy sie subskrybcja i zostanie odnowiona to probowales w tym czasie wyslac do nich tego sms'a?

NO WLASNIE jak dostalem tego sms to wyslalem do nich zeby anulowac bo wogole zapomnialem o tym gg.

a co ci BOA przyslali?

HEHE DO TEJ PORY CZEKAM NA ODPOWIEDZ:d

ja czekalem pare godzin...

A ja juz 4 dni:D

W koncu BOA przyslali mi odpowiedz. hehe Wylaczyli gg. Pieniadze za 2 tygodnie beda zwrocone a do tego dostalem w przeprosiny 80 sms lub 20 min darmowych. hehe LOL

to chyba dobrze:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
MPGKiM ZB w Łomży ogłasza przetarg nieograniczony w formie konkursu ofert na najem lokali użytkowych w Miejskiej Hali Targowej - pawilonu nr 3 o pow. 16,50 m2. Więcej informacji na stronie internetowej pod adresem - https://bip-lomza.pl/mpgkim/6023
tel.
nieruchomości
Sprzedam działki budowlane Jeziorko ul. Sosnowa wym. 23x30 m. Cena ok. 83 000 zł. Więcej na stronie jeziorko-dzialki-budowlane.pl
tel. 664366824
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org