środa, 21 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tuner DVB T2

Jak wam się spisuje tuner do odbioru telewizji , bo w/g mnie jest całkowitą porażką . Początkowo zawieszał się pilot a teraz całkiem wysiadł tuner . Kupiony 2 czerwca . Ciekawe czy jest na to jakaś gwarancja ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tuner DVB T2

Gwarancja standardowa w unii europejskiej 24 miesiące ale lepiej post założyć niż pobawić się z wujkiem Google. Żal ze tacy ludzie maja prawa wyborcze zamiast iść od razu na front wschodni . Mięso armatnie to
Tez rozwiązanie

bigi2004

Dobre ludzie sobie chyba jaja robią

A jaki tuner dokładnie masz?

Ariva T-30 w euro RTV kup i będziesz zadowolony. Wcześniej miałem marki Blow i ten sam problem

bigi2004
Jesteś wioskowym głupkiem , czy tylko w internetach tak się popisujesz ?

Ja panie Jeniec nikogo nie obrażam i sobie też wypraszam. Po prostu ludzie dziś bez internetu nie są w stanie samodzielnie myśleć, ani sprawdzić karty gwarancyjnej, która zwykle jest dołączona do zakupionego produktu

bigi2004

Najpierw poczytaj co sam wypisujesz, a dopiero potem sobie wypraszaj...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 516549573
nieruchomości
Sprzedam mieszkanie 36 m2 I piętro, odświeżone, gotowe do zamieszkania, duży balkon. Łomża ul. Piękna 8 (róg Wiejskiej) niski czynsz, dobra lokalizacja, blok jedno klatkowy. Cena 249 000 zł.
tel. 507045031
auto-moto
Sprzedam Renault Trafic 2017r, 1.6 dci, 120 KM, przebieg 146 tys. km, srebrny. Cena do uzgodnienia po oględzinach.
tel. 661934353
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org