czwartek, 22 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
malowanie ścian w pokoju dziecka

Czy ktoś maluje ściany w pokoju dziecka z motywami bohaterów z bajek, ile kosztuje takie coś?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: malowanie ścian w pokoju dziecka

Mogę zaproponować wydruk tapety w formacie na całą ścianę wraz z usługą klejenia, lub wydruk naklejek na ścianę z motywami z bajek.

w sklepach papierniczych,z chińszczyzną itp.można kupić różnego rodzaju naklejki na ścianę.Łatwe do przyklejenia i fajnie wyglądają.w razie potrzeby Odklejasz i Masz z bani.tanio i frajda przy "tworzeniu",gdyż dziecko może pomagać.polecam

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

zalezy ile zaplacisz

Uff....no zależy, ile w stanie jesteś zapłacić za taką robotę. Liczy się czas pracy, no i sprawa materiałów;p Polecam się jak coś;p adek9211@wp.pl

Autor: oszukani.przez.radce (---.elomza.pl)
Data: 13-09-12 15:26

Poszukuje osób oszukanych/okradzionych przez łomżyńskiego radcę prawnego z Łomży Zbigniewa P. Toczą się przeciwko niemu postępowania dyscyplinarne, dalej oszukuje ludzi, ukrywa się

http://www.radio.bialystok.pl/news/index/k/201/n/54459

Poszkodowanych proszę o kontakt na adres : oszukani.przez.radce@o2.pl

Z góry przepraszam że wtrącam się w każdy temat ale mój post z apelem do poszkodowanych zostaje nagminnie usuwany przez admina

bardzo ladnie maluje p. grazyna podedworny,projektantka,ona wymalowala w szpitalu odzial dzieciecy(tak slyszalem)

Gienia_Smoliwąsowa

Oddzial dzieciecy malowali uczniowie Szkoly Plastycznej

h0jowe forum

Moim zdaniem w każdym pokoju małego dziecka powinna znajdować się lampa ścienna. Przede mną dopiero urządzanie dziecięcego pokoju, ale czytałam taki artykuł http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3720326,lampy-do-pokoju-dzieciecego-lampy-do-salonu-oraz-zegary-i-naklejki-na-sciane-sa-hitem-tego-sezonu,id,t.html i możliwość wyboru różnych wzorów jest przeogromna. Chyba będę chciała , żeby moja córka sama wybrała sobie jakis prezent do pokoju.

Macie to na Hepin, pomieszczenie totalnie odmienia. Naklejki naprawdę wyglądają doskonale, odmieniają pomieszczenie, jest styl i ogólnie sprawiają, że pokój robi się inny. Pamiętajcie, że dzieci mają swoje oczekiwania.

menda kempa dalej wkleja ... s.p.i.e.r.d.a.l.a.j s.u.k.o

Można kupić naklejki, to dużo prostsze rozwiązanie.

Albo można położyć tapetę z nadrukiem, znacznie prostsze i czystsze rozwiązanie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Sprzedam działkę budowlaną 7,5 ara w Wygodzie ok. Łomży. Sprzedam huśtawkę ogrodową z siedziskiem.
tel. 667246306
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org