Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto na Milano w sobotę |
Walimy wszyscy na jeziorane w sobote. Jak myślicie do której bedzie bo niektóży mówiąze tylko do 24h. Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto na Milano w sobotę |
Lepiej w gacie nawal. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Malibu:) będzie do 3 tak jak zawsze... Wiem co mówię, mówię co wiem... Dużo wiem, więc dużo mówię...
|
|
walnij sie w łeb buraku!!! ze tez jeszcze tacy w tym miescie istnieją!!!
|
|
Taka Łomża jacy jej fani:))) A później to wielkie zdziwienie że w łomżyńskiej radzie miasta mamy katechetki..BURAKI na prowincje wyp....dalać!!!!!!!!!!!! Scafander
|
|
cala moja rodzina jedzie tam...wszyscy znajomi, koledzi, przyjaciele, ludzie z osiedla, kazda osoba ktora zobaczylem w zyciu tam bedzie...co wy na to? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
a my na to jak lato... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Taka muzyka ma tylko swoje miejsce na weselu jak sie daje ognia i wogóle jest taki klimat,żeby sie przy takiej muzyce bawić,w innym przypadku to jest naprawde żenada...a w szczególnosci sa przykrzy ludzie tworzacy ten rodzaj muzyki...Jakim to trzeba byc ograniczonym człowiekiem żeby słuchac takiej muzyki??Nie powiem byłem pare razy w jeziorku,ale to było pare lat temu bylem wtedy młody i zawsze dobrze pijany...Chociaz raz zdażylo mi sie byc tam na trzezwo to jak zobaczyłem tych ludzi i usłyszalem to muzyke to zal mi sie zrobiło tych ludzi,że ich to bawi,cieszy,pozwala sie odprezyc po tygodniu mocowania sie z krowami i swiniami...A jakie tam laski były,dresy i obcasy normalnie szok i chłopcy tez latali w trampkach i garniakach...Naprawde mozna było sie smiac i jednoczesnie płakać...
|
|
wole posłuchac disco polo niz hip-hopu ( jest kilka nut dobrych) przy hip-hopie sie nie pobawicie a pozatym ile to można słuchać piosenek o jaraniu trawy, a później gnoje chodzą zjarani i wogle... dajcie spokój...
|
|
marcin 18 jebnij się w łeb. Mam 26 lat i nie jaram trawy a hip-hop to życie i prawda o nim. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
hip-hop jest o życiu fakt ale przeważnie jest o jaraniu powiem tyle ze moim zdaniem kiedyś był lepszy niż teraz jest dlatego juz tego nie słucham a przy hip-hopie sie niezabawisz... ktoś lubi hip-hop a ktoś disco polo...
|
|
w każdej muzyce są fajne i kiczowate rzeczy, kwestia gustu, najgorsi są tylko tacy co np. są zatwardziałymi raperami HH to ich całe życie a jak się na weselu najeb.ią to pierwsi śpiewają i niewiadomo skąd znają połowę piosenek na pamięć
|
|
Marcinie18 widać,że nie znasz sie na HH bo jest kilka nut przy których mozna sie pobawic (Fu,Zipera....)sa tylko po jednej na kazdej płycie,ale mozna i to przy inteligentnych tekstach a nie typu piosenki Antonio Bamberasa czy jakis tam innych konkretnych popierdułek...Disco Polo to kompletne dno i niektore teksty sa żenujace a pozostale(duża wiekszosc)bardzo żenujace...
|
|
Muzyka nasza wartosc dla nas ma, rozbrzmiewa polskim tekstem, melodia serca gra, nic nie jest doskonale, kazdy o tym wie, czy jeszcze nie masz dosc, czy nadal twierdzisz, ze: Ze muzyka nasza bez wartosci jest, Ze zdania wyspiewane maja głupia tresc, Lecz kiedy na imprezach spedzaja czas, Sluchaja naszej muzy, sluchaja nas. Spiewaja nasze teksty, nie myla sie, Skad je dokladnie znaja, to zadziwia mnie, Krotka odpowiedz na pytanie głupie, Wasza krytyke i tak mamy gleboko w ...
|
|
nie no Q*** ostatni post jest najlepszy. Tu już nie chodzi o typ muzyki ale o poczucie estetyki. Jak ktoś lubi czarną folię z bomblami na szybie samochodu, laski które nie potrafią wypowiedzieć sensownie jednego zdania rżną się najebane w krzakach, idiotę w dresiku z klawiszami casio ze stadionu. Życzę powodzenia, tylko ugruntowujecie mnie w przeświadczeniu, że ten kraj to syf i nic więcej. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
marcelus - wyluuuzuj
|
|
tam jest teraz zimno i pełno h...... bleee...moze i duzo znajomych tam jezdzi ale mi zbrzydlo to miejsce!! mnie na 100% nie bedzie wiec miłej zabawy diskopolowce ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |