wtorek, 13 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tania drukarnia

Witam! Mam problem bo muszę wydrukować pracę magisterską w kilku egzemplarzach, więc uzbiera się trochę tego... Ciekawi mnie gdzie w Łomży jest najtańsza drukarnia??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tania drukarnia

W Łomży nie ma taniej drukarni !!!!!!!!!!!

:))))

Najtaniej to pewnie gdzieś przy uczelni poszukać:) Np. w Białymstoku:)

najtaniej będzie - kupić drukarkę atramentową i wydrukować,
oprawę zlecić.
Miłego dnia

Polecam xero i druk na wyjeździe na Konarzyce za stacją prymą obok sklepu z łożyskami xero i druk czarny po 10 groszy po za tym miła i dobra obsługa
Polecam

zgadzam się - nie ma tanich drukarni w Łomży - ja w przypadku swojej pracy mgr najtaniej dogadałam się z chłopakami z firmy procop na ul. kopernika, wyszło mi dużo taniej niż proponowano mi w drukarni, a miałam duzo zdjęć w kolorze.

a

a ja się ostatnio przerzuciłem na drukarnie online, nie ładuję w to tyle pieniędzy, zamawiasz wydruk określonego produktu i kurierem otrzymujesz gotowe zamówienie, tak jest np. w caffeprint.eu

w "Stopce" na Piłsudskiego chyba jest po 10 gr za stronę ;)

na legionów , tak naprzeciwko parku. tez 10 gr za stronę.

Ja krzystam z caffeprint.eu bo mają szeroką i tania ofertę i jak do tej pory nigdy się na nich nie zawiodłem.

Najlepiej przetestować sobie kilka firm i wtedy zdecydować jaka bedzie najlepsza.

Estimo wam powie. Ten troll zaraz nam tu wrzuci parę linków

Bardzo dobrą drukarnią jest drukarnia Fingerprint.
https://www.fingerprint.pl/
Przed dokonaniem pierwszego zamówienia skontaktowałam się mailowo z drukarnią. Dostałam miłą, szybką i pełną odpowiedź na moje pytania. Konfigurator rewelacyjny, wszystko jest proste i intuicyjne. Nie miałam żadnego problemu z dodaniem projektu do wydruku.

Na plus na pewno
cena
jakosć realizowanego zamówienia
i szybkość realizacji wysyłki.

odradzam korzystanie z pseudo drukarni polecanych przez trolla o nicku Kasja (Estimo). Potem tylko problemy.

Żeby znaleźć tanie oferty, warto wiedzieć, od czego właściwie zależy cena wydruku. Ten artykuł http://maxmag.pl/od-czego-zalezy-cena-wydruku-plakatow-reklamowych-jak-znalezc-tani-druk-plakatow/ przybliża zależności między różnymi czynnikami a ceną.

Chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę https://www.elanders.pl/ , na której znajdziecie ofertę firmy Elanders, która jest nowoczesną drukarnię rolową i arkuszową. Niejednokrotnie korzystałem z ich oferty i nigdy nie było najmniejszego problemu z zamówionymi produktami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
usługi
Kucie posadzek, tynków.Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Sprzątanie po remontach piwnic itd, prace ogrodnicze. Przeprowadzki.
tel. 797632796
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org