Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki prezent na dzien matki |
macie pomysły na prezent dla mamy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki prezent na dzien matki |
Myślę ze dla fajnej MILF spory wibrator ok 40 cm-sama radość o poranku. Eva Ali-baba
|
|
Tobie wibrator by się przydał albo jazda na rowerze bez siodełka trollu
|
|
https://www.torbyjutowe.pl/ znakomity prezent dla każdej mamy ;-) dag
|
|
Tobie wibrator by się przydał albo jazda na rowerze bez siodełka trollu Eva Ali-baba
|
|
Polecam www.pomyslnafajnyprezent.pl ciekawe projekty i super pomysł zamiast kwiatów
|
|
niestety w tym roku też jeszcze nie mam pomysłu na prezent, dlatego szukam podpowiedzi i inspiracji
|
|
Ja w tym roku swojej mamie kupiłam voucher do SPA na wybrany przez nią zabieg. Nie chciałam kupować jej żadnych ozdób do mieszkania, bo nie jest fanką takich bibelotów, książek już też ma całkiem sporo, więc wolałam dać jej chwilę relaksu, bo sama z siebie nigdy nie odwiedza takich miejsc i nie ma czasu na takie, jej zdaniem, zbędne atrakcje.
|
|
To oczywiście zależy, co kto lubi. Wiadomo, mamusie ucieszą się z wszystkiego - z kwiatów, z bombonierki. Ja mojej daję książkę, bo uwielbia czytać i wiem, że sprawi jej ona ogromną radość. Pozdrawiam, Anna
|
|
Myślę że kosmetyki najlepiej się sprawdzą jako prezent dla mamy. Np. możesz kupić dobry krem głęboko nawilżający i odżywczy Calluna Medica . Wiem że te kremy są bardzo dobre bo moa teściowa używa ale przeciestarzeniowy. Sama chcę wypróbować kremu regulującego sebum i przeciwtrądzikowy.
|
|
Wszystko zależy czego potrzebuje Twoja mama ja bym kupiła dla niej voucher na zakupy w sklepie internetowym i niech sama coś dla siebie wybierze.
|
|
Ja zawsze kupowałam kwiatki i jakieś kosmetyki
|
|
Ja swojej kupiłam meble na balkon z technoratanu.Stolik i 2 krzesła.mega wypoczynek przy kawce i książce. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |