środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SYLWESTER na Starym Rynku

zapewnie nie ktorzy z was ( tak jak ja ) byliscie na Starym Rynku w Sylwestra !! oczywiscie zabawa tam szybko sie skonczyła i rozeszliscie sie w swoje miejsca ale chciałęm zapytac jak wam sie podobało !! bo mi naprawde bardzo !! moze bardzo to za mocne słowo ale było spoko !! Miasto jak co roku postarało sie i wystrzeliło swoje fajerwerki punktoalnie o 24 zabrzmial hejnał !! było naprawde miło !! a jak wam sie podobało ???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SYLWESTER na Starym Rynku

mało profesjonalnie. Atmosfera owszem bardzo miła. Miasta jak zwykle dało d...... . Pokaz fajerwerków coraz marniejszy. Dlaczego nie możemy doczekać sie profesjonalnej imprezy? Władzunia oddziela sie do mieszkańców.

Apis

Pokaz rozblyskow na niebie ;) molgby byc lepszy. Szczeze mowiaz to mysle ze miasto kupilo sporo fajerwerkow, ale rozeszly sie po znajomych. Nie ma co ukrywac. A atmosfera byla super. Naprawde, zapraszam za rok :D

---------------------------------------------
lomza city

W Łomży rzadko są fajne imprezy na powietrzu i ta się niezbyt różniła od innych, ale fakt faktem miasto nie ma zbyt dużo funduszy

zgadzam sie ze fajerwerki ktore miasto zaproponowało nie były imponujące ale lapsze takie jakzadne !! a atmosfera była super jak mowicie !! napewno trzeba na to troszke funduszy i w tym zawsze problem !! pozdrawiam

Tak. Ale ja mowie ze fajerwerki to moze miasto mialo ale duzo ich rozeszlo sie po znajomych. Taki jest fakt.

lomza city

Jak miasto nie ma pieniędzy, to powinno oświetlić tylko tę jedną choinkę na placu, a wydane na to mizerne oświetlenie pieniniądze (30 tys zł) przeznaczyć na porządny pokaz fajerwerków świetlnych (bo te polityczne wychodzą im całkiem dobrze) tym bardziej, że mamy w Łomży jednostkę wojskową, która mogłaby obsłużyć porządne armatki do wyrzucania ogni sztucznych.

Zbych

juz dawno mówiłem , że tych urzędników z ratusza Pan Prezydent winien rozgonic . Nawet fajerwerki podpie.... ..

Apis

O tak. Ale niemowmy tylko o Łomży. W innych Miastach jest podobnie. A dzięki temu mamy Polskę jaką mamy. Z wojskiem fakt. Bylby kto obsłuzyć fajerwerki :P

lomza city

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org