wtorek, 25 lutego 2020 napisz DONOS@
Forum ogólne

 Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Poprzednia wiadomość  |  Następna wiadomość 
Re: Jest jakaś awaria na forum ?

To jednak coś u mnie :)
Z innego kompa idzie dobrze, dziwne co może być z lapkiem?
Na lapku przeglądam wszystkie strony 4lomza, ale coś się zablokowało i nie mogę dodać żadnego komentarza
i tak od godziny ok. 15:50 stanęła strona główna forum Ogólne i Polityka,
Ani jeden nowy komentarz ŻADNEGO autora się nie pokazał od tej pory.
Co to może być ?
Nie mogę się nawet wylogować .

PS: zielona kłódeczka: Zabezpieczone połączenie - włączona

 Odpowiedz na tę wiadomość  |  Spis działów  |  Wyświetlaj płasko   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

 Tematy Autor  Data
 Jest jakaś awaria na forum ?   
speech- 08-12-17 16:30 
 Re: Jest jakaś awaria na forum ?   
assan18 08-12-17 16:43 
 Re: Jest jakaś awaria na forum ?   
fanka bocianka 08-12-17 17:50 
 Re: Jest jakaś awaria na forum ?   
c2h5oh 08-12-17 18:17 
 Re: Jest jakaś awaria na forum ?   
speech- 08-12-17 20:43 
 Re: Jest jakaś awaria na forum ?   
nie`dotyczy 08-12-17 20:48 
 Re: Jest jakaś awaria na forum ?   
nie`dotyczy 08-12-17 20:50 
 Re: Jest jakaś awaria na forum ?   
jeniec 09-12-17 08:18 


 Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:
   
Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.


Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne


Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org
4lomza.pl Regionalny Portal Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0