czwartek, 15 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sprzątanie biur

Witam.

Mam biuro o powierzchni 100 m2 i potrzebuje sprzątania.
I tu jest moje pytanie ile to kosztuje jak bym chciała codzienne sprzątanie a ile raz na tydzień? Ile też za mycie okien?
Co ze środkami czyszczącymi czy sama muszę kupić czy jest w cenie już?
I kogo Państwo polecają,chodzi wyłącznie o firmy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sprzątanie biur

Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt.

Proszę o kontakt 518 864 058

Yo_ziomus

potrzebuje konkretne cenę,żeby nie musieć zaraz do wszystkich dzwonić

Codzienne sprzątanie - 320 zł brutto miesięcznie
Sprzątanie raz w tygodniu - 150 zł brutto miesięcznie

spadaj mendo z tą g.ównianą reklamą

Jakbyście potrzebowali sterylizatora powietrza, to polecam sprzęt Tech Sterowniki https://www.techsterowniki.pl/p/spt-30 likwiduje bakterie, wirusy, pleśnie, grzyby oraz inne substancje szkodliwe dla organizmu, nie trzeba przy tym opuszczać pomieszczenia

Hej,

PRzy jakim kolwiek sprzątaniu w przestrzeniach komercyjnych rekomenduje stosować profesjonalne środki czystości. Sam współpracuje z dostawcą takich środków z Warszawy i jestem zadowolony. Jak chcecie to zobaczcie sami - www.adako.eu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
nieruchomości
Na sprzedaż działka budowlana o pow. 4669 m2 w miejscowości Dobrzyjałowo, gmina Piątnica.
tel. 698506416
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org