sobota, 03 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poród Łomża

Witam .

Chciałabym zasięgnąć opini o porodzie w Łomżyńskim szpitalu . Jak jest z opieką w trakcie porodu i po .Czy jest możliwośc wykupienia oddzielnej sali ? Czy mogę mieć swoją położną ,która odebrała by poród ? Jak jest ze znieczuleniem ?

Pozdrawiam serdecznie ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poród Łomża

Ostatni swoj porod wapominam tragicznie . Polozna okropna wszystko jej przeszkadzalo nawet waga dziecka. Lekarz ktory odbieral porod okropny. Stary a nie umial poradzic sobie z niczym nawet z krwotokiem. Jeśli przyjdzie mi rodzic to przed porodem zadzwonie i dowiem sie kto ma dyżur i wrazie czego pojade do ostroleki. Wiem ze sale porodowe sa teraz pojedyńcze. Oddzial polozniczy tez zostal odnowiony sa sale dwo osobowe chyba i jest w kazdej sali lazienka

mloda22

Opcji znieczulenia nie ma, w woj. Podlaskim tylko Białystok.

Ponieważ musi być oddzielny anestezjolog tylko na porodówkę.

Tworzę nadruki na gadżetach reklamowych.
Projektuję kubki z nadrukiem, drukuję kamizelki odblaskowe z Logo firmy oraz wiele innych personalizowanych produktów.

A ja nie mogę powiedzieć złego słowa :) Rodziłam w lutym tego roku.Położne jak najbardziej ok w czasie porodu jak i po.Lekarze podobnie.Sale są dwu osobowe z łazienką.Tak na prawdę ze sobą trzeba wziąc tylko koszulę nocną,szlafrok i sztućce,poza tym wszystko jest.A i wodę.

Nie polecam...
Trzeba wziąć ze sobą dużo profitów wtedy ok, inaczej łaska ze wszystkim.

Ja rodziłam 08.05 i jestem bardzo zadowolona wiadomo że boli itd dostałam znieczulenie gazem i bardzo mi pomógł wiem że różnie kobiety na niego reagują.... Trzeba słuchać położnej ja nie mogę powiedzieć złego słowa to mój trzeci poród w łomży

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników, nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/szosie ul. Górna 8a, www.kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
usługi
Drewniane podłogi. Układanie cyklinowanie parkietów. Renowacja starych schodów.
tel. 608014410
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org