Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poród Łomża |
Witam . Chciałabym zasięgnąć opini o porodzie w Łomżyńskim szpitalu . Jak jest z opieką w trakcie porodu i po .Czy jest możliwośc wykupienia oddzielnej sali ? Czy mogę mieć swoją położną ,która odebrała by poród ? Jak jest ze znieczuleniem ? Pozdrawiam serdecznie ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poród Łomża |
Ostatni swoj porod wapominam tragicznie . Polozna okropna wszystko jej przeszkadzalo nawet waga dziecka. Lekarz ktory odbieral porod okropny. Stary a nie umial poradzic sobie z niczym nawet z krwotokiem. Jeśli przyjdzie mi rodzic to przed porodem zadzwonie i dowiem sie kto ma dyżur i wrazie czego pojade do ostroleki. Wiem ze sale porodowe sa teraz pojedyńcze. Oddzial polozniczy tez zostal odnowiony sa sale dwo osobowe chyba i jest w kazdej sali lazienka mloda22
|
|
Opcji znieczulenia nie ma, w woj. Podlaskim tylko Białystok. Ponieważ musi być oddzielny anestezjolog tylko na porodówkę. Tworzę nadruki na gadżetach reklamowych. Projektuję kubki z nadrukiem, drukuję kamizelki odblaskowe z Logo firmy oraz wiele innych personalizowanych produktów.
|
|
A ja nie mogę powiedzieć złego słowa :) Rodziłam w lutym tego roku.Położne jak najbardziej ok w czasie porodu jak i po.Lekarze podobnie.Sale są dwu osobowe z łazienką.Tak na prawdę ze sobą trzeba wziąc tylko koszulę nocną,szlafrok i sztućce,poza tym wszystko jest.A i wodę.
|
|
Nie polecam... Trzeba wziąć ze sobą dużo profitów wtedy ok, inaczej łaska ze wszystkim.
|
|
Ja rodziłam 08.05 i jestem bardzo zadowolona wiadomo że boli itd dostałam znieczulenie gazem i bardzo mi pomógł wiem że różnie kobiety na niego reagują.... Trzeba słuchać położnej ja nie mogę powiedzieć złego słowa to mój trzeci poród w łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |