środa, 21 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koniec ogrzewania?

Czy to już zakończenie sezonu grzewczego, czy tylko awaria? U mnie na chacie zimno...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koniec ogrzewania?

Nie no powinni grzać , bo zdzicho marznie ,tragedia.

tylko PO-PSL dbało o ciepłe grzejniki i gorącą wodę w karach....takie są zarzuty obecnego nierzadu wobec poprzedników

druga tura dla bążura!
Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby PiSlamskie zło zwyciężało

Włącz sobie piekarnik

Jeszcze nie czas na klimatyzację....

koniec grzania w koncu wiosna to i warto sie przewietrzyc

nie ma to jak swoje CO na gaz ziemny , u mnie zawsze ciepło :)

...tylko Putin na złość JarKaczowi przykręci kurek, przestaniesz się chwalić i pójdziesz do znajomych do bloków żeby się choć trochę ogrzać...

druga tura dla bążura!
Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby PiSlamskie zło zwyciężało

papik,
a po co mam dodatkowo kominek z rozprowadzeniem ciepła ?

zawsze mogę też i w piwnicy zainstalować piec na węgiel, pelet ect. :)))

haha
w razie czego, mogę też i \"kozę\" w salonie postawić, w bloku tego nie zrobisz :)))

Niestety nie wszystkim jest ciepło w domu. Wiadomo, że nowe bloki są ocieplone, a większość starszych bloków jeszcze nie jest ocieplonych. I może, mieszkańcom tych zasobów jest zimno.

Trochę za wcześnie wyłączyli ogrzewanie. W SM Jedność jeszcze grzeją.

Jakas parodia z tym wylaczeniem ogrzewania! Chyba musza byc spelnione jakies kryteria odnosnie minimalnych temperatur w nocy a nie taki ziab i grzanie wylaczaja! Dorosli sobie poradza, ale przy malutkich dzieciach to naprawde klopot! A jeszcze nie zapowiadaja poprawy pogody. Skad taka decyzja? Nie rozumiem... Trzeba chyba zadzwonic do SM i wyrazic swoje zdanie!

LiMonka... i o taki głos mi chodziło .... siostra ma małe dziecko, ciotka w wieku senioralnym też dziś zmarzła...

Mi tez zimno... SM Perspektywa nie grzeje....

A dzis znow wlaczyli grzanie! Bogata spoldzielnia jak ma pieniadze na takie nieprzemyslane decyzje, wiadomo ze rozruch kosztuje. Wyglada na to ze ludzie interweniowali skoro wymusili na SM decyzje o ponownym wlaczeniu ciepla. Szkoda tylko ze ta pierwsza byla taka nieprzemyslana.

Wezły cieplna zlokalizowane w kazdym bloku powinny same sie właczac przy spadku temp w dzien ponize 13 stopni !

No ja kupiłem sobie żaluzje http://www.anigorolety.pl/zaluzje.php i przez brak ogrzewania muszę je mieć cały czas podniesione aby słońce docierało do pokoju inaczej jest zimni

ja teraz robię nowa pompę ciepła, na starcie nie wiedziałam jaką , ale trochę się doinformowałam na https://remont.biz.pl/pompa-ciepla/ i zainwestowałam w konkretną i teraz jest ok. Ogrzewam tanim kosztem a cale mieszkanie jest nagrzane

O ogrzewaniu i klimie można poczytać na tym bardzo dobrym portalu branżowym. Polecam, bo jest sporo informacji i poradników, a także wizytówek firm.

---
Nie ma nic przyjemniejszego, niż czytanie ulubionego Bloga :)

TaniaM napisał(a):

> O ogrzewaniu i klimie można poczytać na tym
> klimatyzacja.pl]bardzo dobrym portalu
> branżowym. Polecam, bo jest sporo informacji i
> poradników, a także wizytówek firm.
>

Ja skorzystałam z porady tej firmy i będę montować pompę ciepła http://rekuperacja.biz.pl

Uwielbiam takie ogrzewanie. To jest naprawdę świetna sprawa!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Zatrudnię kierowcę C+E brak doświadczenia nie jest problemem, mile widziane uprawnienia dźwigowe, praca na miejscu, 8 godzin dziennie. Dzwonić w godzinach 9-14.
tel. 602367846
mj
nieruchomości
Na sprzedaż działka budowlana o pow. 4669 m2 w miejscowości Dobrzyjałowo, gmina Piątnica.
tel. 698506416
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org