wtorek, 13 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wczasy nad morzem

Witam,
macie jakieś namiary na tanie domki, pokoje znajdujące się blisko morza? Poproszę o nr telefonu, ewentualnie adresy stron www.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wczasy nad morzem

tez bym byla zainteresowana

mi osobiście podoba się krynica morska

http://www.mierzeja.pl/

j23-znowu nadaje....

my byliśmy we Władysławowie,było naprawdę super znaleźliśmy pokoje na ulicy Ogrodowej.Do morza było dość blisko ok 5-10min drogi ale najfajniejsze to to że szło się do tego morza uliczką pełną sklepików i barów.Jeśli chcecie kontakt wpiszcie w google na pewno wam znajdzie :) polecam

:)

tanie to znaczy ile za dobe no i w sezonie czy poza sezonem

no własnie polecam ? ale cena kobieto jest wazna. też jestem ciekawa -katarzynko-

polecam krynicę morską ul orzechowa 2 cena 30-35 zł za dobe za os. tel 552-476-740 do morza 10-15 min polecam!!!

A ja nie polecam wypoczynku nad polskim morzem pogoda w kratke jakieś parawany na plażach bo od Bałtyku wieje zimnem woda w morzu jak przyjdą zimne prądy spada do 15 stopni. A ludzie którzy wynajmują pokoje lub domki zdzierają za każdą osobe i nie wnikają że to dziecko ma np. 6 miesięcy dziecko to dziecko, nieistotne ile osób mieszka w pokoju kasują od głowy.
Ja co roku wyjeżdzam do Włoch adriatyk ciepły ceny wynajmu apartamentu tańsze jak w Polsce jeden warunek rezerwować bezpośrednio bez pośredników w Polsce.
Pogoda np w maju lepsza jak u nas apartament 3 pokojowy z 6 lóżkami i wpełni wyposarzoną kuchnią (gazem prądem talerzami garkami sztućcami)kosztuje ok 200-300 euro za tydzień. No i adriatyk ciepły i bez zimnych prądów plaże zorganizowane profesjonalnie nie musisz rano lecieć z wywieszonym językiem żeby zająć swoje miejsce ono na ciebie czeka w cenie apartamentu z leżekami i parasolem.
Miejscowość Bibione ok 1300km z Łomży oby do Cieszyna dalej autostrada jedzie się około 16 godzin ale warto.( podobnie jedzie się nad nasze morze ale cały czas w korku)
W zeszłym roku byliśmy z rodziną od 23.08 do 06.09 nie spadła kropla deszcu temperatura w dzień nie spadła poniżej 28 stopni w cieniu idealne wakacje.
adres agencji wynajmującej apartamenty :
www.eurocompass.it
Jeżdzi tam mnóstwo Polaków ze śląska oni mają około 800 km.
-Jedyny problem to język w agencji mówią tylko po angielsku
Jeżdzimy tam od 6 lat co roku w różnych terminach maj, czerwiec sierpień i zawsze jest super.
Polecam
jeżeli ktoś chce szczegóły prosze o podanie maila spróbuje pomóc.
mili sympatyczni ludzie

Ę.Ą.

wczasy nad morzem... najlepiej w lipcu w krynice morskiej jednak miejsce w domku czy hotelu, pensjonacie radze zamowic duuuuzo wczesniej bo w okesie wakacji tylko fuksem znajdzie sie tanio cos lepszego

www.wladek.pl są to kwatery we władyslawowie ja polecam na ul.długiej do morza blisko,prachodząc przez ulicę jest park blisko ośrodek sportowy w sezonie czyli w sierpni dzień dla czteroosobowej rodziny wyniósł nas 130 zł z wyżywieniem.kwatera u krzysia można zobaczyć fotki.polecam.w tym roku napewno tez powtórzymy w tym samym miejscu

15234

Jeśli kogoś stać, to czemu nie - http://www.baltica-heaven.pl
I to już mega opłacalny temat, co nie? Pewnie, że wejście w coś takiego wymaga znacznego budżetu, ale to jest zdecydowanie opłacalne. Duża kasa, ale to zyska na wartości.

spróbuj w Łebie, tam co krok można znaleźć fajne miejscówki. za to nie polecam poza sezonem, bo miasto umiera

ja polecam Łebe, nie ma tylu ludzi co w Trójmieście, a znów nie jest to jakieś odludzie. Fajne miasteczko na tygodniowy wypad :)

Ja szukam takich pokoi w których są parawany, bardzo podoba mi się taki wystrój wnętrz. Ogólnie szukam miejsca nad morzem gdzie można by pojechać.

Zimą również można wyjechać na naprawdę świetne wczasy nad morze, na przykład w takie miejsce, jak to zimowe wczasy nad morzem w Primaverze w Jastrzębiej Górze http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/zimowe-ferie-nad-morzem/ , gdzie będzie cała masa atrakcji zarówno dla dzieciaków, jak i rodziców.

Jeśli szukasz w miarę spokoju polecam unieście dawny poligon wojskowy. Niestety, nie pamiętam nazwy obiektu
:-(

Myślę, że trudno byłoby unieść poligon wojskowy, poważnie.

Nad morzem fajnie jest ale nie w Polsce - bo zawsze jak jadę to pada przez cały tydzień :( Dlatego w tym roku jadę na Cypr na pierwszy tydzień a potem przelatujemy na Lanzarote, wynajmujemy rowery i zwiedzamy całą wyspę.

kołobrzeg albo trójmiasto :D
centrum konferencyjne

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam stemple sosnowe dł. 3 m, 100 szt. 8 zł/szt. Drewno opałowe sosna, suche, rąbane, grube. 10,5 m3.
tel. 667246306
praca
Zatrudnimy pomocnika przy wykonywaniu prac hydraulicznych. Doświadczenie nie wymagane. Zatrudnimy również instalatorów z doświadczeniem.
tel. 664233004
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org