sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie kupic alkohol na wesele???

Witam , bardzo prosze o jakies podpowiedzi gdzie mozna kupic najtaniej alkohol w naszym mieście badz poza i który polecacie??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie kupic alkohol na wesele???

w monopolowym

Nie zawracaj sobie głowy kupywaniem w naszym w mieście bo ceny są za wysokie jedz do Makro wa-wa lub be-stok

kolego najlepiej u przedstawiciela ;) lub w hurtowni,

chyba zle zrozumiales pytanie

to bylo do biernaczento

a jaka wodke chcesz kupic? i czy juz szukales w jakich cenach maja, to daj znac, zobacze czy mam drozej czy taniej zalatwic :)

myslałem na wyborowa lub pan tadeusz

kup na mecie gorzale

sympatyczny, czy zorientowales sie juz w cenach tych wódek, win, szampana?? na ile osob bedzie wesele? to doradze Ci ile czego trzeba kupic

nie orientowałem sie jeszcze w cenach poniewasz do wesela jeszcze troszeczke czasu zostało dlatego podpytuje , wesele bedzie na 200 osób

to radze Ci kupic jak najszybciej alkohol bo z tego co wiem to ceny rosna. Hmmm ostatnio przygotowywalam "alkoholowo" 1 wesele na ok 130 osob to bylo 12 butelek szampana, 18 wina, 102 butelki wodki i zostalo troszke win i wodki. U Ciebie mysle, ze trzeba:
18 butelek szampana - bo sa pakowane po 6 butelek
24 butelki wina( 12 bialych win, 12 czerwonych) - ale malo osob to pije
ok 180 butelek wodki mysle, ze powinno starczyc, nawet jeszcze zostanie, bo na weselu jest sporo kierowcow :)

Kitek , Dzieki wielkie :)

kitek liczysz liczysz ale chyba nie bierzesz pod uwagę,że pewnie bedą też tam osoby nie pijące,dzieci itp itd. Jeszcze ceny podaj to juz wcale.
Wina nie ma co kupować tzn mozna z kilkanascie butelek ale nie ma sensu sie rozdrabniac i wybrac jedno czerwone lub biale.

dzieci owszem beda, ale sa i takie osoby, ktore spoooro pija, butelki wodki daje sie np jako nagrode na oczepinach, czy podczas tzw. "bram" ;)

co do wina to zgadzam sie, az tak duzo tego nie schodzi, szczerze - to mozna sie obyc bez niego :)

cen nie bede tutaj podawac ;)

sam to niedawno przerabiałem.
Kup wódkę gdzieś w makro, albo w innym selgrosie, wychodzi zdecydowanie najtaniej!!!

samemu zrub

samemu zrób

Ja mogę polecić kogoś kto robi zaje***tą miodówkę.Tylko spirytus i miód potrzebny.

Bad DJs Team

a ja bym pojebal wodke kupowac, pora obalic te barbarzynska tradycje kupowania wodki, jak sie chołota chce napic to niech przyniesie a jak sie nie podoba moze na wesele nie przychodzic mnie kolo ***** to lata czy by sie poobrazali morde zapite:D

Dzeyson

a ja bym pojebal wodke kupowac, pora obalic te barbarzynska tradycje kupowania wodki, jak sie chołota chce napic to niech przyniesie a jak sie nie podoba moze na wesele nie przychodzic mnie kolo ***** to lata czy by sie poobrazali morde zapite:D

Dzeyson

dzeyson - pożyjemy zobaczymy, ciekawe jak bedziesz robił weselicho to czy nie kupisz.

W Czyżewie na targu armence mają najtaniej

kup u ruskich tanią gorzałe dobrze jebie w dekiel a jak będą mówili ze nie mają to mrógnij okiem i trzy razy tupnij nogą

jak chodziłem bo bazarze, pod namiotami, to mnie jakiś opalony gość zaczepiał ,,spirytus". ale ja nie wiem o co mu chodziło.

Temid

oh losie garbaty....jeszcze dobrze, że nie każą pić apsyntu :P

hehe

Najlepiej mieć jakieś dojścia w hurtowni i wtedy masz najtaniej - nawet o 10 zł na butelce. Nie nastawiaj się na kupowanie 300 butelek. Kup 3 razy mniej, ale porządnego alkoholu. Zamiast Krajowej Gutt Pure Vodka, ewentualnie coś innego z wódek premium, aby tylko to było smakowo delikatne, miało fajny zapach - o to tutaj chodzi.

My kupowaliśmy w hurtowni. Dali nam jeszcze zniżkę

Również szukam wyborowej na wesele.
Z tego co się orientowałam to oferowali nam cene ok 22zł/0,5l.
Planujemy kupić ok 200 szt.

jak bierzesz pod uwagę sklepy online, to polecam Ci wejść na stronę wina.com.pl i przejrzeć ofertę sklepu

W łomżyńskiej hurtowni alkoholu to chcieli drożej jak w sieci z owadem ;) lub kofilandzie. Proponuję wynaleźć u wujka google kontakt do przedstawiciela handlowego wybranej marki alkoholu i dogadać się co do ceny, a i jakość towaru będzie gwarantowana.

apraszam przyszłe Młode Pary i usługodawców z branży weselnej do nowo utworzonej grupy na Facebooku: Ślub i wesele | Łomża i okolice (woj. podlaskie). Poszukajcie na FB :)Będziemy wymieniać się doświadczeniami, doradzać i reklamować firmy.

Też chyba kupowałabym w hurtowni, bo w sklepach ceny nie są aż tak atrakcyjne, a jednak ilość musi być dość duża. W hurtowni tez zawsze można zagadać o jakiś zniżkę albo gratis :D

wino to dobre , w dobrej cenie z dostawą do domu zamówisz w Winezja, nawet maja takie zestawy weselne do ilości gości dopasowane https://winezja.pl/

A jaką mieliscie wódkę?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org