środa, 14 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tani tablet

Witam, chciałabym kupić jakiś tani tablet z windowsem, znalazłam taki artykuł http://pclab.pl/art63728.html Goclever wypada zdecydowanie lepiej niż Allview, co o nim myślicie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tani tablet

jak tablety, to w PIK Technology!

a do jakich celów ma on służyć?

Prestigio są dobre u nie drogie

A Manta? Podstawowy, jak ten https://saturn.pl/komputery-i-tablety/tablet-manta-mid713qc kosztuje niewiele, a sprawdza sie w wielu zadaniach. Poczytaj opinie o manta -moim zdaniem warto.

na allegro

Chłopaki sobie temat zaczęli aby swoje linki powklejac.

Może Media Markt ?

Zasadniczo unikam taniego sprzętu, zazwyczaj kiepsko wychodziłam na takich zakupach. Tanio kupiona elektronika zazwyczaj mnie zawodzi. Dlatego biorę sprzęt z abonamentem. Wiem, że w ogólnym rozrachunku przepłacam bo tak działają zakupy ratalne, ale mniej mnie to jednak boli niż wydanie całej kwoty jednorazowo. Cały sprzęt mam w T-Mobile, bo u niech nie doliczają nic ekstra do abonamentu. U poprzedniego operatora płaciłam na przykład za brak faktury elektronicznej czy za spóźnioną wpłatę. Potrafiło się tego kilka ładnych złotych zebrać.

To prawda tani sprzet raczej zawsze jest też słabej jakości. Jeśli kupujesz rzeczy na dłuższy czas proponuje wydac więcej a żeby było to dobrej jakości. Oczywuiście kwestia numer dwa to to do czego potrzebujesz dany sprzet. Ja kupowałam z myślą o grach i sporo się naczytałam na co zwrócić uwagę przy takim wyborze (np. tutaj artykuł: https://mediamarkt.pl/tablet-do-gier-na-co-zwrocic-uwage-przy-wyborze-najodpowiedniejszego) Ja mam taką zasade, że wolę raz kupić a konkretnie-ale to tylko moje zdanie:)

Ja mam tablet z firmy Lenovo i jestem bardzo zadowolona. Ma windowsa, nie zacina się i cena jest bardzo przystępna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Poszukujemy osoby do opieki nad kobietą w podeszłym wieku w Łomży.
tel. 862185154, 508051512
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
auto-moto
Tani blacharz - lakiernik w Łomży. Dzwoń zapytaj, to nie kosztuje.
tel. 518065650
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org