środa, 07 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
porada prawna gdzie

Gdzie w lomzy uzyskam poradę prawna? Platna w rasadnych pieniazkach lub bezplatna ,ważne żeby ta osoba miała pojęcie .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: porada prawna gdzie

A w jakiej kwestii ??

Miała pojęcie i jeszcze gratis.To z czego udzielający porady ma sie utrzymac?

porada u naszych prawnikow to koszt ok 100 zł

Może spróbuj porady prawnej przez internet - tutaj masz link do kancelarii, która udziela porad online - http://www.iurico.eu/oferta/doradztwo/

Pani Kraszewska, przyjmuje tu przy sądzie na dwornej. kompetentna i wporządku babka. porada 100zł

:)

Zgadzam się z moim przedmówcą. Również kiedyś korzystałam z usług tej Pani i śmiało mogę ją polecić.

Czy prawnik, o którym wspominacie zajmuje się również kartą stałego pobytu w Polsce, szukamy pomocy dla znajomego w tym temacie. W tej chwili mamy tylko informacje znalezione w internecie. Siostra podesłała mi artykuł o legalizacji pobytu żebym dowiedziała się więcejhttps://faar.pl/legalizacja-pobytu-w-polsce-od-czego-musi-zaczac-obcokrajowiec-aby-zalegalizowac-pobyt-w-polsce/ jednak ciekawi mnie, czy macie jeszcze jakieś inne porady, na co powinniśmy zwrócić uwagę, żeby wszystko się udało?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Zatrudnimy do pracy pomocnika przy pracach ogólnobudowlanych i instalacyjnych.
tel. 664233004
nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org