poniedziałek, 09 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Badanie słuchu

hej,
gdzie w Łomży można zrobić badanie słuchu - bezpłatnie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Badanie słuchu

w szpitalu, na 1 piętrze obok banku, są gabinety foniatry i tam wykonują takie badania

W każdym punkcie sprzedaży aparatów słuchowych, jest parę na Legionów, na Bema, w hotelu pielęgniarskim. Badanie jest bezpłatne.

W szpitalu czeka się ok.3 miesięcy.

potwierdzam, w każdym punkcie Sprzedaży Aparatów Słuchowych zrobisz badanie słuchu bezpłatnie. Jeżeli okaże się, że potrzebny będzie Ci jakiś Aparat to napisz tu na forum co Ci zaproponowali. Pracowałem kiedyś w tej branży i mogę co-nie-co powiedzieć, może uda się nawet jakiś rabat po starej znajomości załatwić, ale niestety nie w Łomży tylko w Stolicy.

A czy takie badanie wykonywane w punkcie sprzedaży aparatów słuchowych jest obiektywne, rzetelne?

Tak. Jest rzetelne.Dowodem jest to,ze sam wybrałem sie na takie badanie słuchu. Okazało sie,ze wszystko jest ok . Nie wciskali mi żadnych produktów. Jak osoba ma wady to wiadomo,że dobrze jest się dopytać o to jaki aparat będzie potrzeby.
W Łomży możesz wykonać takie badanie za darmo w Geers na Alei Legionów. Tutaj jest ich strona, na której możesz sobie również poczytać na czym polega badanie słuchu oraz jak się do niego przygotować:
http://www.geers.pl/kontakt/faqczesto-zadawane-pytania/badanie-sluchu

s.p.i.e.r.d.a.l.a.j trollu

Jeśli są bezpłatne to spoko.

Jeśli w miejsc gdzie sprzedają aparaty chciałabym zrobić tylko badanie - a nie kupię- czy to nie będzie problem.

Najszybciej to iść do lekarza prywatnie i nie czekać.

W starszym wieku problemy ze słuchem mogą znacznie wpłynąć na jakość życia. Audio Medica - https://audiomedika.pl/ w Białymstoku specjalizuje się w dostosowywaniu aparatów słuchowych do potrzeb seniorów, oferując zarówno nowoczesne aparaty słuchowe, jak i tanie opcje. Dla tych, którzy szukają dyskretnych rozwiązań, dostępne są niewidoczne aparaty słuchowe. Dodatkowo, dzięki możliwości uzyskania dofinansowania do aparatów słuchowych, seniorzy mogą korzystać z wysokiej jakości sprzętu bez nadmiernego obciążenia finansowego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org