sobota, 10 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
paznokcie żelowe

Szukam namiarów osoby, która robi paznokcie żelowe, ewentualnie salonu kosmetycznego (Pani Monika odpada problem z terminami).

Sandra23

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: paznokcie żelowe

podaj numer tel na poczte markopolo944@wp.pl podam ZADZWONIMY DO CIEBIE

Re: paznokcie żelowe

Ciekawa sprawa, że jest kilka fryzjer-ek/ów i kilka kosmetyczek, do których zapisy do jesieni, a reszta często świeci pustkami. Nawet jak drogo lub/i niesympatycznie - wieść wioskowa niesie, że tam zrobią najbardziej profesjonalnie lub najmodniej ;), dlatego ludziska nie chcą patrzeć na inne salony. A jest tego dobrodziejstwa w Łomży chyba więcej niż sklepów spożywczych.
Jeśli mogę coś zasugerować, to idź do jakiejś młodej kosmetyczki w małym saloniku. Może zapłacisz z 10zł więcej jak przy usłudze prywatnej ale myślę, że są spore szanse na trafienie na bardzo sympatyczne miejsce - bez większych problemami z terminami. Jeśli nikt ze znajomych nie może polecić fajnego saloniku, spróbuj na f-b łomżyńskich kosmetyczek, tam często prezentują swoje prace.

Kolorowych i długich ;) pazurków życzę.

P.S. Kim jest Pani Monika?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Sprzedam opony letnie Michelin 175x70 R14 i Dębica Presto 205x55 R16.
tel. 501535683
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
różne
Sprzedam drewno kominkowe oraz pellet. Brzoza, dąb, grab, olcha i Pellet!
tel. 692092525
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org