Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ankieta 4lomza |
Które zwierzątko najlepiej kojarzy ci się z Wielkanocą? Poz. 7 jajeczko. Czy ci co tworzą ankietę mają ludzi za DEBILI? od kiedy jajko jest zwierzęciem? Chyba że jestem jakiś zacofany ale skoro jajko można jeść w piątek tzn. nie ma w nim mięsa a każde zwierzę składa się z mięsa. Więc puknijcie się w łeb bezmózgi ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ankieta 4lomza |
popieram
|
|
Kliknąłem w ankietę w celu sprawdzenia co odpowiadali badani. Wynik potwierdził moje przypuszczenia, iż badają poziom inteligencji. Jajeczko na trzecim miejscu. Resztę dopowiedzcie sobie sami...
|
|
Masakra ...
|
|
Co da bezmózgom puknięcie w łeb? Od tego mózg się przecież nie pojawi...
|
|
Zamiast pukać to lepiej ptasie i kurze móżdzki wyjadać
|
|
kret - kłamstwo krokodyl - obłuda
|
|
ale to miało byc pewnie jajko z zarodkiem
|
|
Tu nie ma błędu i wszystko jest w porządku. Widocznie w tej ankiecie brali udział katolicy, którzy słusznie i zgodnie z nauczaniem swych pasterzy traktują jajko jako kurę. Skoro ludzki zarodek jest już człowiekiem (dobrze, że mu jeszcze nr.pesel nie nadają), zatem jajko nie jest jajkiem tylko pełnoprawną kurą. Ot i cała tajemnica ankiety.
|
|
a jajko to roslina lub przedmiot? Zarodek lub surowiec pochodzenia. Kobieta w ciąży ma w brzuchu dziecko, to jajko w środku kure. ---------------------------------------------
|
|
piskle* ---------------------------------------------
|
|
Baranek :)
|