Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lokalizator GPS do auta |
Czy łatwo zagłuszyć taki lokalizator GPS? Chciałbym zamontować to do auta aby monitorować gdzie się porusza. Coś co będzie trudne do wykrycia. Ktoś korzystał już z takich gadżetów? Rzeczywiście się sprawdzają?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lokalizator GPS do auta |
|
POZYCJONOWANIE!
|
|
@Rondo fajny sposób na nabijanie licznika postów masz
|
|
hehe co żonke bedziesz sledził :_)
|
|
Admin na to pozwala, ale to nie zmienia faktu, że jesteście naciągaczami żerującymi na naiwności i często chęci pomocy innych, więc nie pyskuj
|
|
On tak w każdej dyskusji ględzi 3 po 3 ?
|
|
Dla waszej wiadomości - będę was tępił \"biznesmeny\", póki się stąd nie wyniesiecie, ew. dopóki starczy mi sił. Tymczasem wyłączam się z tej \"dyskusji\", bo aktualnie nie mam czasu na głupoty.
|
|
bardzo latwo zagluszyc gps najtanszym zagluszaczem
|
|
Z tym zagłuszaniem to nie jest tak do końca, wszystko zależy jaki sygnał jest nadawany, zresztą obecnie bardziej opłaca się inwestować w lokalizatory, które oprócz sygnału GPS dają również sygnał radiowy przykład - https://www.gannet.pl/korzysci/korzysci-stosowania-gantotal/
|
|
minn mendo spie..... z tego forum trollu
|
|
A ja czytałem ostatnio tutaj o lokalizatorach gps. System wydaje się całkiem ciekawy, myślę, że jeżeli jest ktoś zainteresowany warto, by zapoznał się z tą ofertą.
|
|
Po co w ogóle zagłuszać sygnał GPS?
|
|
Myślę że tak. Takie urządzenia można aktualnie kupić w każdym sklepie z elektronarzędziami. Dla przykładu zagłuszacze można kupić tutaj: https://24a-z.pl/zagluszacze-jammery-c-37.html?cPath=37 Przy tym nie są one drogie, a więc jak najbardziej dostępne dla każdego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |