wtorek, 22 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Helicobacter pylori- test

Czy ktoś z Was robił w Łomży test na obecność tej bakterii?
Jeśli tak, to gdzie i w jakiej cenie go wykonaliście?
Ile czasu czeka się na wyniki?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Helicobacter pylori- test

W Łomży w szpitalu w laboratorium 50 zł z krwi. Chyba 3 dni czekania

Chodzi bardziej o badanie z kału.

hej, jeżeli chcesz zrobić sobie test z krwi, to możesz nabyć test w aptece i zrobić w domu. koszt nie jest duży. bliska mi osoba takowy robiła. masz wynik od razu praktycznie w domu.

Witam na Kazańskiej test z krwi w laboratorium kosztuje 28 zl, ja robilam w grudniu to czekalam 2 dni na wynik, nie polecam robić samej testu z apteki, po pierwsze cena jest prawie taka sama jak w laboratorium ponieważ kosztuje okolo 20 zl a wynik,jest mylny. Ja zrobilam tez test z apteki i wyszedl ujemny a tego samego dnia zrobilam z krwi i wyszedl dodatni, jestem juz po kuracji antybiotykowej i czuje sie świetnie a przede wszystkim nie dokuczają żadne bóle i dolegliwości. W razie pytań służę pomocą

Frania, jakie miałaś objawy?
Pod opieką jakiego gastrologa byłaś?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Sprzedam działkę budowlaną13,64 arowa w Jeziorku, ul. Leśna. Prąd, warunki zabudowy, gotowy projekt budowlany na dom jednorodzinny. Cena 120 zł/m2.
tel. 882032354
usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org