Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USG STAWU KOLANOWEGO Z OPISEM |
Witam. Takie właśnie badanie zlecił mi lekarz. Czy ktoś wykonywał je w Łomży na Al. Legionów (lub w innym miejscu, o którym nie wiem) i mógłby podzielić się swoją opinią? Przewertowałam treść forum i większość z Was poleca wizytę u lekarza w Wysokiem Mazowieckiem. Zanim jednak się zdecyduję byłabym wdzięczna za wszelkie informacje nt. naszego łomżyńskiego specjalisty. Z góry dziękuję z informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USG STAWU KOLANOWEGO Z OPISEM |
nie zastanawiaj się, leć śmiało do Wysokiego, nie polecam leczenia kolan w Łomży, u mnie zaczęło się od błędnej diagnozy, potem było złe leczenie i skończyło się na dwóch operacjach. Umów się na wizytę w Wysokiem, niestety prywatnie, tam Ci zrobią USG kolana i od razu Ci powiedzą co robić dalej. Wbij sobie w google dr Kruszewski Wysokie Mazowieckie i tam są wszystkie namiary. Powodzenia.
|
|
Dzięki za opinie. Doceniam.
|
|
2 lata temu miałam operowane kolano przez dr Wiśniewskiego w Łomży i jest wszystko w porządku. Od osób, które jeździły do dr Kruszewskiego słyszałam, że teraz robi na sztuki .. Ile w tym prawdy nie wiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |