środa, 14 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak rzucić obraz na ścianę bez kupna rzutnika

Witam. Chciałbym zrobić sobie graffiti na ścianie w pokoju. Mam namyśli rzucić obraz na ścianę z komputera i odrysować od tego szkic. I pytanie leży tutaj czy dałoby się wykorzystać lub zrobić coś takiego typu rzutnik aby uzyskać taki efekt a także uniknąć kosztów ( mam na myśli kupno rzutnika ). Czy macie jakieś pomysły? Jestem otwarty na propozycje. Może ktoś z was słyszał/widział jak się to robi ? Z góry thx

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak rzucić obraz na ścianę bez kupna rzutnika

Pogadaj z tym kto ma rzutnik.

Albo z graficiarzem.

rozpędź sie i z calej sily w sciane!: )

Zrób nadruk na folii przezroczystej w dowolnej drukarni (koszt pewnie nie więcej jak 3 zł). Następnie weź jakąś lampkę lub cos w tym stylu skieruj na ścianę a przed nią zainstaluj tę folię z nadrukiem. Najlepiej rób to wieczorem lub w zaciemnionym pomieszczeniu

dwoch analfabetow powyszych od konwersacji odpada !

DrAgOn19 Wszystko fajnie tylko trzeba mieć drukarkę do folii i rzutnik Very Happy myślałem bardziej o czymś co da radę rzucić na ściane bez kupowania sprzętów

W zaleznosci jak duzy wymiar potrzebujesz, moze poprostu wyswietl obraz z kompa na ekranie duzego telewizora?

Autor: nie`dotyczy To się nazywa \"soczewka fresnela\". Tyle, że wątpię, by udało mi się uzyskać taką jasność, by obraz był widoczny na ścianie ,

Jak masz czas to możesz się pobawisz i zrobić samemu rzutnik (projektor) https://www.youtube.com/watch?v=kdRH1EV7vJ8

Mam stary rzutnik dla dzieci na klisze. Musialbys wydrukowac na folii potrzebny obraz wielkosci klatki z kliszy filmowej (pewnie wymiary znajdziesz w necie), mozna to wrzucic w projektor i bedzie jak trzeba. Zawsze sie mozna dogadac

..... zamiast folii, to kalka kreślarska, wydruk na zwykłej drukarce czarnym tuszem w najlepszej jakości + rzutnik do slajdów starego typu i rysujesz :)

A co sądzicie o fototapetach?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników, nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/szosie ul. Górna 8a, www.kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
różne
Głodny? Chcesz się przekonać jak wygląda pizza, kebab i burger w Pizzerii Caro Gowanni w Miastkowie i ile to kosztuje? Zadzwoń a może Cię zaskoczy?
tel. 539160625
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org