Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mahlmann zimą |
Hej ;) Chcialbym sie dowiedzieć jak to jest u Mahlmanna w okresie zimowym ;p jak płacą i jak wygląda praca(przy czym) ;d siedze bez pracy i chcialbym gdzieś ruszyc do pracy,chyba ze możecie mi polecic jakas zagraniczna firme która szuka pracowników zimą. Bylbym wdzieczny, pozdrowienia dla Łomżyniaków ;) Janek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mahlmann zimą |
praca jest przy kapuście pekińskiej,rzepie i selerze.hala mokra lub sucha.ale najpierw trzeba wysłać do nich papiery i czekać na zaproszenie od nich.tak więc jak niemasz teraz papierów to nici z wyjazdu,ewentualnie na inny termin trzeba wysłać.
|
|
A jaki zarobek jeśli wiesz? :) chcialbym na luty wyjechac Janek
|
|
gwarantuje ci ze na luty nie dostaniesz zaproszenia. juz za pozno. ludzie wysylaja papiery a zaproszenie dostaja na koniec roku lub nastepny rok. ja kiedys do nich dzwonilam na poczatku roku to powiedzieli mi ze juz nie ma miejsc na najblizsze miesiace. i nie bylo wazne ze juz bylam raz i mialam dobra opinie. po prostu tylu ludzi sie zglosilo ze nie mogli wszystkich zaprosic. dla osob ktore chce przyjechac pierwszy raz tym bardziej nie ma miejsc. ale sam zadzwon zapytaj zeby nie bylo ze wprowadzam cie w blad.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |