sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca w providencie,czy ktoś pracował

Witam,może ktoś mi powiedzieć o zarobkach w tej firmie.

boos

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca w providencie,czy ktoś pracował

zarobki ,jak zarobki,ale slyszalem ze koles który tam pracowal jako zbierajacy raty od klijentów przy okazji dostał bonus w postaci kilku kopniaków i pare garsci na twarz i cudem uciekł przed rozwscieczonym owczarkiem.

a ja słyszałem że ten gość też w zeby dostał

---------------------------------------------

Masakra ...

moj kolega pracowal i powiem ci ze zarobki zaleza od twojej aktywnosci no i mozliwosci osob ktore zaciagaja pozyczki, inna sprawa to to ze korzystasz ze swojego transportu ponoszac koszty paliwa i amortyzacji auta, ale generalnie jak masz smykalke do kontaktów miedzyludzkich umiesz wciskac produkt to na pewno zarobisz

Zdecydowanie nie polecam. Na początek zaświadczenie o niekaralności, potem podpisujesz czek in blanco, bynajmniej kiedyś tak było. Duże wymagania, a zarobki naprawdę mizerne. W tym układzie, jeśli masz dodatkowy dochód i jesteś dobry/dobra w tym fachu, to możesz ewentualnie coś dorobić, ale jak widać, ta firma żeruje na klientach i wyciągając pieniądze za podpisanie umowy bez żadnych dochodów może być konsekwencja taka, jak wyżej pisali, bo sytuacja jest taka, że komuś jest ciężko i bierze tą pożyczkę, a później przychodzi do głowy, że nie stać go na jej spłatę, więc się zastanów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org