piątek, 18 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
łowienie ryb

witam czy do łowienia ryb wystarczy samo pozwolenie czy potrzebna jest też karta?

(.) (.)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: łowienie ryb

dobrze by bylo jakbys mial i wedke chyba ze lowisz siecia lub pradem a i nie zapomnij o mydle

Prawo do wędkowania w wodach użytkowanych przez GRŁ mają wszystkie osoby posiadające aktualną licencję wędkarską GRŁ, kartę wędkarską

łowie na wedkę , i mam same pozwolenie czyli wodniaki się przyczepią ?

(.) (.)

Wszędzie obowiązuje karta wędkarska plus pozwolenie właściciela na danej wodzie.

zostanie mi łowić na same pozwolenie :-) zresztą większość tak lowi :-)

(.) (.)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org