wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaginął piesek jack russel terier

zaginął piesek rasy jack russel terier z jedną łatką na oku i tatuażem na pachwinie,jest rejestrowany bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu czeka na niego mały chłopiec który bardzo rozpacza i tęskni za psiakiem 501320778

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaginął piesek jack russel terier

czarny, podpalany widziany wczoraj w nocy na Księżnej Anny - nowe bloki.

Nie cały biały z jedną łatką na oku i dwiema na karku ma tatuaż na brzuchu

piesek jest z okolic sikorskiego i nowogrodzkiej proszę o kontakt jeśli coś ktoś wie na ten temat,wiem że dzięki forum nie jeden piesek już się odnalazł może i mój też się znajdzie(

A czy to może nie ten piesek ? Widziałam ogłoszenie że jest do oddania.... https://www.facebook.com/gabinetgroomerskilomza/photos/pcb.852262671486866/852260844820382/?type=1&theater

Powodzenia w odnalezieniu pieska.

witam dziś mój piesek bawil sie chyba z nim tak o kolo 10rano biały z łatko na oku i na karku

możesz mi wysłać na maila fotki? bardzo proszę bo nie mogę otworzyć

a w którym miejscu? możesz zrobić zdjęcie lub zadzwonić jak go zobaczysz jeszcze

dziękuję wszystkim za zainteresowanie postem:)i proszę o pomoc w odnalezieniu pieska

jak mozna robic tatuaż psu czlowieku bylo sobie na czole zrobic mam nadzieje ze znajdzie go ktos normalny i juz nie odda takimu wlascicielowi

Witam nie jestem pewna ale chyba widziałam tego pieska na ul. łąkowej 2 dni temu widać było że bardzo lubi dzieci bo przybiegł do mojej córki .Powodzenia w poszukiwaniach mam nadzieje ze się znajdzie i wróci do swojego domu .

No mam nadzieję że się znajdzie,tam jakiś głupio-mądry od tatuaży się udziela pies kupiony z hodowli miał już tatuaż z numerem dlatego jeśli ktoś sobie go przywłaszczył to pierwsza wizyta u weterynarza i będzie wiadomo czyj to pies,do studia tatuażu go nie prowadzałam

podbijam temat pieska,może ktoś ma jakieś wiadomości

czy ktoś wie coś na temat pieska,biały mały w łatki i jadna łatka na oku,zaginął w okolicach sikorskiego i nowogrodzkiej proszę o pomoc

ma na imie Ruben,2letni piesek rasy jack rusell terier z jedną łatką na oku,tatuaż na pachwinie może być bardzo brudny jest przyjazny,proszę o pomoc

Czyli nadal się nie znalazł ? A czy sprawdzał ktoś tego pieska z Łomżyńskiej WETY ?

Wieczorem widziałam podobnego psa (lub sukę, nie wiem) na rondzie przy ZUSie. Miał jakąś obrożę na szyi i coś metalicznie połyskującego - może adresówkę? Widziany z samochodu, więc niedokładnie.

to już dwa tygodnie może ktoś mu założył obrożę dziękuję za info.sprawdzę to

widziałam dziś podobnego pieska w okolicach Venedy, szedł za dziećmi, nie miał obroży.

Ja też widziałam podobnego pieska na Wojska Polskiego w pobliżu Venedy kilka dni temu, ale wydaje mi się, że miał więcej łatek.

czy piesek się już znalazł?Dzisiaj wieczorem będąc na spacerze ze swoim psem na os.maria widziałam małego pieska z łatkami niestety ciężko mi go opisać bo było ciemno.Piesek na pewno miał obroże i tabliczkę zapewne z adresem ale niestety był bardzo wystraszony i nie dał do siebie podejść nawet próbo przekupstwa jedzenia.Dajcie znać czy się znalazł ponieważ widziałam go dzisiaj 2 razy i jak bym jutro go widziała to dam znać.

hal hal a ku ku szukaj mnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org