środa, 07 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca Orange Veneda

Czy ktoś może pracował? Warto się zgłaszać, bo tam chyba często szukają? I jak z zarobkami?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca Orange Veneda

Nie przyjmą cię, przeważnie szukają kobiet.

Praca ok tylko kierowniczka chora psychicznie zapierdziela pieniadze z kasy na obiadki dla siebie a potem na koniec miesiaca bedziesz musial oddawac bo sie okaze ze jest manko robisz swiatek piatek i niedziela za najnizsza krajowa...

Sam fakt rekrutacji dużo mówi o pracy w tamtym salonie. Kasa podobno Ok. a Szefowa.. legendy. Wystarczy po pytać innych bądź klientów albo osobiście pójść na spacer i zobaczyć co tam się dzieje. Była raz konsultantka sama w salonie, bardzo sympatyczna, no i kręcąc bajere zapytałem się jak się pracuje itd. to zamilkła. Byłem innego dnia to była szefowa, siedziała jak królowa a innym kazała sprzątać. Wróciłem za 3 godz. dalej sprzątanie. Moja mamuśka poszła coś załatwić, trafiła na "królowa" to była świadkiem jakiejś kłótni między nią a pracownikiem. Tak się zastanawiam o co chodzi ?? Czemu nikt nie kontroluje takiego miejsca ? ludzie się zmieniają a "królowa" ta sama ? coś tu nie hallo... szkoda tylko tych pracowników

Praca sama w sobie z tego co słyszałem jest w porządku ale jeśli chodzi o miejsce Veneda to nie polecam tej pracy nikomu, ponieważ kierowniczka, która tam pracuje jest słynna na całej Łomży z jej arogancji, braku profesjonalizmu i szacunku do ludzi. Z tego co wiem stosuje okropny mobbing wśrod pracowników i co jakiś czas nagminni ktoś się zwalnia. Niestety tacy ludzie są bezkarni bo Agenci takiej firmy są nastawieni na ZYSKI a z tego co również słyszałem ta osoba wyrabia te plany , które są narzucone przez pracodawców, dlatego też taka właśnie osoba jest bezkarna i zachowuje się faktycznie jak KRÓLOWA.
GDZIE SĄ INSPEKTORZY PRACY?
PS. POMARAŃCZOWE AUSCHWITZ :)
Nawet w telewizji TVN24 ostatnio o tym było głośno :)
Pozdrawiam!

Może warto zgłosić to do inspekcji pracy? :) chamstwo trzeba tępić

piotr1212, wybierz się do tego salonu i poobserwuj. Albo wyślij znajomego. Ja byłam świadkiem sytuacji, gdzie kierowniczka przez telefon nadawała na pracownicę, straszne rzeczy o niej wygadywała do jakiegoś swojego przełożonego. Bardzo niefajne zachowanie.

Czemu nikt z klientów nie złoży na nią skargi? Pracownicy pewnie nie wiele mogą zrobić. Jak wygląda ta kierowniczka?

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Ta kierowniczka wszystkim daje do wiwatu. No chyba ze jestes przystojnym facetem albo chcesz podpisac nowa umowe. W innej sytuacji jestes traktowany jak intruz. Jej najczestsza odpowiedz to "jestem zajeta" a wszyscy wiedza ze stara panna z niej. A jak chce miec wolne od klientow to zamyka sie z laptopem na zapleczu i w glebokim powazaniu ma kolejke w salonie.
Szkoda mi pracownikow bo nic ich taka paniusia nie nauczy po za chamstwem wobec klientow.
Piotr szukaj lepiej innej pracy bo od otwarcia Venedy to pracowalo tam juz z 10 konsultantow ale nikt nie wytrzymal.

Nikomu nie polecam pracy z królową. Nikt nie odpowiedział, która to i jak wygląda. Więc ja opiszę: wiecznie obrażona Pancia blondynka, najstarsza z całej załogi (co po niej widać), wiecznie nosząca wysoko głowę - zupełnie tak jakby była pępkiem świata. Pani stara Panna. Pani hipochondryczka, która nie może się przepracowywać bo jest wiecznie chora. Szmaci załogę od dawien dawna i nie wielu wytrzymało z nią dłużej jak 3 miesiące (Brawa dla masochistów!). Skargi klientów? Składali... wielu składa do tej pory. Ale skarga na pracownika w "pomarańczy" nie przechodzi dalej i zatrzymuję się na poziomie Biura Obsługi Klienta. Jeżeli chodzi o jej przełożonych to oni mają jej zachowanie, i w stosunku do klientów, i w stosunku do pracowników w głębokim poważaniu dopóty dopóki robi plany - a plany robi bezczelnie oszukując klientów, celowo wprowadzając ich w błąd. Praca z Panią E. opiera się na niewypowiedzianym warunku "pracownik haruje". Biedni konsultanci mogą wyjść z pracy dopiero kiedy Pani kierownik pozwoli - nie ważne są godziny pracy i ustalany wcześniej grafik. Z respektowaniem dni wolnych od pracy też nie było tam kiedyś najlepiej (nie wiem czy to się zmieniło - znając życie penie nie), pracownik mając dzień wolny może zostać w każdej chwili wezwany do pracy lub być nękany telefonami od Pani kierownik, która przecież nie daje sobie sama rady z obsługą "plebsu", którym są dla niej przychodzący klienci. Mobbing w tym salonie jest rzeczą normalną i żaden Regionalny kierownik, czy Dyrektor sprzedaży nie zwraca na to uwagi bo ważniejsze jest to, że akurat w tym miesiącu słabo sprzedaje się np. "biznes" lub "TV".
Salon jak salon - gdyby kierownikiem był ktoś inny można by nawet czasami tam zajrzeć. Ale zadufanej i mającej się za "nie wiadomo co" Pani E. nic nie pomoże i nikt jej nie ruszy.
Może warto by było, żeby przełożeni tego salonu pojeździli po innych punktach i otworzyli oczy, że można być miłym, dobrym i pracowitym kierownikiem, który nie znęca się nad pracownikami i nie oszukuje klientów, a do tego realizuje plany.

Tak to jest z tymi kierownikami po agrobiznesie :-D:-D:-D

Pani kierownik tego salonu lubuje się w oszukiwaniu klientów wciskaniu im kitów a potem udaje że o niczym nie wie. Wcześniej gdy była kierowniczka na Broniewskiego było tak samo. Co najdziwniejsze skargi klientów nic nie dają świadczy to wybitnie o Orange jako firmie nieprzyjaznej klientowi.

Giraut

Mam podobne odczucia. Najpierw zrezygnowalem z oblugi na broniewskiego, chodzilem do venedy. Po jakims czasie wchodze do venedy, a tam kto? Pani kierownik. Ta pani mnie przesladuje. Znow na nia trafilem i znow zostalem wprowadzony w blad z umowa. Piszecie,ze ta pani wyrabia plany.. Ok ale czemu kosztem klientow? Czemu kosztem mnie, mojej zony? Pisalem skarge do orange.....jeszcze jak Pani pracowala na broniewskiego i co? Powtaje nowa galeria ,a ona tam....Pech? Klątwa? Szanowni Państwo ODRADZAM W 100% !
Szkoda, ze cierpia na tym pozostale panie.
Nie obrazam, wyrazam opinie, do ktorej mam prawo.
Wojciech

Czy coś się zmieniło w tym temacie? ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org